Majdnem top 100 - A Week 2 döntőjében is eljutott egy magyar Duo a mezőny élvonaláig

Majdnem top 100 - A Week 2 döntőjében is eljutott egy magyar Duo a mezőny élvonaláig

Fortnite - MnX és MateXM8 előkapták az ostort, és odacsaptak az ellenfeleiknek.

Tegnap este nagy izgalmak közepette a Fortnite világbajnokság második heti selejtezője is lement, melynek végén fény derült a Duo formátum első résztvevőire. Akárcsak Soloban, most is Európából mehetett a legtöbb páros, szám szerint 4 csapat kvalifikálhatta magát a nyári offline eseményre.

A magyar játékosokat sem kellett félteni, igen nagy számban képviselték hazánkat a rangos eseményen. Volt, akinek jobban, volt akinek kevésbé jobban sikerült a torna -legalábbis saját bevallása szerint lehetett volna ez jobb is-, de mi az eredménytől függetlenül büszkék lehetünk rájuk, hiszen a kontinens élvonalában szerepeltek így is. Íme az eredmények:

Név Helyezés Pont Nyeremény
CODE MnX & MateXM8 113. hely 54 500 dollár
Krith & Paradox 487. hely 38 350 dollár
DierFn & Imple17 722. hely 33 200 dollár
k1ck raZguL (portugál) & sweet_- 744. hely 32 200 dollár
Artic Dani & CallMeTatu 747. hely 32 200 dollár
koreeyy is bad & PyKo 944. hely 28 200 dollár
csuteszkó & Gentuu 1086. hely 24
BMGxKaku (lengyel) & KriszhAdvice 1105. hely 23
LewinFN & Alfa 1236. hely 19

Sweetnek igazi erőpróba volt a tegnapi verseny, raZguL ugyanis az egész torna alatt 500-600-as pinggel küzdött, konkrétan ugrani nem tudott normálisan, így voltaképp sweet folyamatosan 2v1 szituációban játszott. Szegény raZguL maximum golyófogónak volt jó. Ehhez képest a 744. hely több mint tökéletes.

A magyar csoda -miszerint egy játékos, vagy egy csapat kijut a világbajnokság offline eseményére- még várat magára, ám más nemzet játékosai már kvalifikálták magukat:

Európa továbbjutói

Észak-Amerika továbbjutói

Dél-Amerika továbbjutója

Óceánia továbbjutója

Ázsia továbbjutója

Brazília továbbjutója

Érdekesség, hogy már most láthatunk egy egyezést a múltheti Solo és a mostani Duo bejutók között, Európából Stompy 74 ponttal biztosította be első helyet a selejtezőn, így őt mind Soloban, mind Duoban láthatjuk majd játszani. Ő most már gyakorlatilag hátra is dőlhet, hiszen két hét után kimaxolta a lehetőségeit.

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is ott voltál a week 2 döntőjében, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt. Gratulálunk minden résztvevőnek!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!