A ViCi Gaming elkotyogta volna a TI9 pontos dátumát?

A ViCi Gaming elkotyogta volna a TI9 pontos dátumát?

Az év legnagyobb eseménye egyre nagyobb léptékkel közeledik, és bár nem egy egetrengető információról van szó, az egyik kínai csapat véletlenül mégis megosztotta a TI9 időpontját.

Egyelőre nem nyert megerősítést a dolog, azonban a Weibo (kínai Twitter) oldaláról törölték a ViCi Gaming bejegyzését, így valószínűleg van némi igazságtartalma. Azt már lassan egy esztendeje tudjuk, hogy Kínába (Németország, Egyesült Államok és Kanada után a negyedik országba), pontosabban Sanghajba látogat története során először a világbajnoki sorozat, viszont - bár mindig augusztusban volt - egészen mostanáig nem voltunk vele tisztában, hogy pontosan mikor láthatjuk a legjobbakat megküzdeni.

A ViCi Gaming volt olyan kedves, hogy nem bírta tartani a száját a nagy örömtől, mivel hazai pályán küzdhetnek majd meg az elittel - a VG már kijutott - és egy kósza posztban közzétették, hogy a csoportmérkőzések augusztus 16 és 18. között, míg a fő rendezvény 20-ától követhető, egészen 25-ig.

Most már csak arra kell várnunk, hogy a Valve megerősítse a dátumot vagy éppen a tavalyi meglepetéshez hasonlóan - miszerint Ázsiába viszik a versenyüket - egy huszárvágással felülírja azt. A másik nagy kérdőjel emellett a compendium érkezése - tavaly május 8-án indult útjára -, ugyanis lassacskán már csak alig három hónap maradt a The International 9-ig. Ti várjátok már a TI-t?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!