"Csak egy maradhat!" - Nézd velünk az MNEB döntőt és nyerj!

Regisztrálj, vedd fel az MNEB küldetést és nyerj!

Április 27-én szombaton véget ér az MNEB CS:GO első szezonja. A döntő Győrbe látogat majd, ahol a Salamander és a Budapest5 csap össze egymással. Összesen 3,5 millió forintot osztanak szét a két csapat között, így a tét óriási, ráadásul több, ismerős arc találkozik majd egymással 16:00-kor. A V4 óta nem volt ekkora CS:GO verseny Magyarországon, így minden bizonnyal az utolsó pillanatig küzdeni fognak a csapatok. Ám nem csak ők nyerhetnek a döntő ideje alatt, hiszen az elmúlt hetekben teljesen magunkévá tettük a jobb adni, mint kapni jelszót, így egy MNEB küldetés keretein belül ismét kést nyerhettek nálunk. Előtt viszont érdemes tudni, hogy milyen hibákba futhattok bele könnyedén és azokat hogyan tudjátok megoldani:

Az első szezon zárásaként tehát egy Shadow Dagger Ultraviolet talál majd gazdára. Ha részt szeretnétek venni a sorsoláson, akkor csak annyi a dolgotok, hogy rákattintotok az alábbi oldalra és követitek az ottani utasítások.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk és reméljük, hogy egy igazi körömrágós döntőt láthatunk Magyarország két legjobb csapatától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!