Rejtélyes kérdőív a Ubisofttól: új R6S módokon, vagy teljesen új FPS-en dolgoznak?

Rejtélyes kérdőív a Ubisofttól: új R6S módokon, vagy teljesen új FPS-en dolgoznak?

A játékosok véleményét kéri a Ubisoft a jövőbeli projektekhez. Új játékmódok érkezhetnek az R6-ba?

A napokban felkerült a Redditre egy különleges kérdőív, amit a Ubisoft emailben küldött ki a felhasználók számára. Kifejezetten az FPS játékosoknak készítettétek a survey-t és az általános bevezető kérdések után rá is tértek a specifikusan a Rainbow Six Siege-re. A témák között néhány sejtelmesen utalhat arra, hogy az aktuális trendeknek megfelelő tartalommal szeretne előrukkolni a Ubisoft, ami jelentheti azt, hogy az R6 új játékmódokkal bővülhet, ahogy a Counter Strike is tette azt az elmúlt évek során. Jöjjenek azok a kérdések, amik utalhatnak arra, hogy battle royale, deathmatch, vagy egyéb módokkal szeretné bővíteni az R6-ot a Ubisoft.

A 13-as kérdés egyértelműen azt méri fel, hogy milyen tartalmakat és játékmódokat várnak el a játékosok egy FPS játéktól. Ha a Ubisoft komolyan gondolja, hogy hallgat a kérdőívet kitöltők véleményére simán benne van, hogy a legnépszerűbb módok bekerülhetnek az R6S-be, vagy esetleg egy teljesen új játékba, ami R6S alapokra (mapok, operátorok, ellenségek stb.) támaszkodna, de teljesen önálló címként dobnák piacra

Kitérnek továbbá még arra is, hogy milyen ellenfelekkel szeretünk harcolni. A Call of Duty zombijait, a Borderlands és Killing Floor szörnyeit azért nehéz lenne elképzelni egy R6-ban, de manapság semmi sem tűnik lehetetlennek a videojátékok világában.

Végül a 15-ös kérdés az, ami tulajdonképpen kertelés nélkül kimondja, hogy ha elméletben ezek az új játékmódok bekerülnének a játékba, azt hogyan fogadnánk. Egyjátékos kampány, co-op PvE, deathmatch? Meglátjuk, hogy végül mi sül ki ezekből, de az biztos, hogy valamin dolgozik a Ubisoft és ez a valami hamarosan meg is érkezhet. Addig is lehet élvezni az új szezont,  operátorokat és mapot.

Ha szeretnétek kitölteni ti is a kérdőívet, akkor kattintsatok IDE!

Ti új R6S átékmódnak örülnétek a legjobban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!