Az Overwatch League jövőjét vetíti elő a Dallas Fuel hazai hétvégéje!

Az Overwatch League jövőjét vetíti elő a Dallas Fuel hazai hétvégéje!

Ha az Atlanta Reign és a Los Angeles Valiant is ilyen eseményt rak majd össze, nem lehet okunk a panaszra. 

Az Overwatch League második etapjának harmadik hetében már lehetett látni azokat a favoritokat, akik eséllyel indulnak a rájátszás nyolc kiadó helyéért. A Los Angeles Gladiators például be is húzta magának a továbbjutást, de a Vancouver Titans, a New York Excelsior, továbbá a London Spitfire is esélyesnek számít, ráadásul a zárónapon a San Francisco Shock megszerezte zsinórban az ötödik 4-0-ás győzelmét, amivel rekordot állított fel. 

Az etap negyedik hetének programra sajnos jóval rövidebb lett mint ahogy megszokhattuk, a tény viszont, hogy a mérkőzéseket a Dallas Fuel arénájában rendezik, némi kárpótlást nyújtott a rajongók számára. A nyolc helyszínen lévő csapat miatt az első nap mérkőzései nem feltétlenül alakultak valami izgalmasan, mivel a London Spitfire kiütéssel verte a Paris Eternalt, a Hangzhou Spark 3-1-re győzött a Chengdu Hunters ellen, a Seoul Dynasty pedig minden pályán lejátszotta a Houston Outlawst. 

Az este utolsó találkozóján a Dallas Fuel csapott össze a Los Angeles Valianttal, izgulni való azonban ezúttal sem volt sok, mivel a házigazda teljesen kinullázta a Vallát. Ha kíváncsiak vagytok a meccsekre, kattintsatok az alábbi videóra!


A második etap negyedik hetének első napján tehát az alábbi eredmények születtek:

  • Paris Eternal vs. London Spitfire - 0:4
  • Hangzhou Spark vs. Chengdu Hunters  - 3:1
  • Houston Outlaws vs. Seoul Dynasty - 0:4
  • Los Angeles Valiant vs. Dallas Fuel- 0:4

Ma este pedig az alábbi meccseken izgulhatunk majd. Érdekesség, hogy az utolsó találkozón elválik, a Houston Outlaws vagy a Dallas Fuel lesz-e Texas állam nem hivatalos bajnoka. 

  • Hangzhou Spark vs. Paris Eternal - 19:00 
  • Chengdu Hunters vs. London Spitfire - 20:45
  • Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant - 22:30
  • Houston Outlaws vs. Dallas Fuel - 00:15

A meccseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd, jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!