Csoport harmadikból Minor bajnok, a NiP utazik Disneylandbe!

A győzelmük mellett megnézhetjük még a horvát torna 5 legszebb momentumát is.

A Ninjas in Pyjamas ötöse hódította el az első helyet az OGA Dota PIT Minor versenyén, Horvátországban. Ezzel az elsőségükkel kvalifikálták magukat tizenhatodikként a Paris Disneyland Majorre.

Az A csoportban a három mérkőzésükből kettőt elveszítettek, elsőként a Royal Never Give Up-tól, majd az utolsó fordulóban a BOOM ID-től. A két összecsapás között a Gambit Esportsot 2:1-re le tudták gyűrni. A rájátszásban viszont már megtáltosodtak ppd-ék, a B jelű kvartett másodikját, a Majestic Esportsot elverték 2:0-ra, majd a Forward Gaming jutott ugyanerre a sorsra. A felsőági döntőben az Alliance sem jelentett nagy akadályt.

A fináléban az ellenfelük az EHOME volt, akik az alsóágról verekedték vissza magukat. Rendkívül szoros volt ugyan a párharcuk, és kétszer egyenlíteni is tudott a kínai ötös, azonban az utolsó mindent eldöntő ötödik felvonásban nem bírták idegekkel a 67 perces csatát. Hiába húzodott el a mérkőzés és volt náluk egy Spectre, Ember Spirit páros, a Drow Ranger és a Huskar a másik oldalon erősebbnek bizonyult. A NiP 3:2-re legyőzte az EHOME-ot, amivel megváltották a jegyüket Disneylandbe.

Emellett egy válogatás is készült a Minor legszebb jeleneteiről:

Egy ütés mind felett

Ostor ez a Dazzle!

Ezt mondd a totememnek!

Mikoto szinte egy klikkes triplája

A Forward Gaming őrült wombo comboja

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!