Bug vadász program indult: jutalom jár a hibák jelentéséért!

Bug vadász program indult: jutalom jár a hibák jelentéséért!

A Ubisoft újfent a közösség erejét hívja segítségül, hogy minél gyorsabban felfedezzék a játékat sújtó hibákat. Ezáltal sokkal hamarabb felmérhetik a helyzetet ezáltal és rá tudnak feküdni a megoldásra.

Nem új keletű ez a törekvésük, hiszen a tavaly bemutatott R6Fix rendszerének köszönhetően több, mint 7000 bugot reportoltak már. Pár napja pedig bejelentették, hogy elindítják a Bug Hunter Programot (Bug Vadász Program), melynek keretein belül a játékosok nagy segítséget nyújthatnak a kiadónak, amiért jutalomban részesülhetnek.

Hogy működik?

Alapvetően egyszerű dologról van szó, nincs más teendőnk, mint jelenteni a problémákat, melyekkel kalandjaink során találkozunk a teszt vagy a live szerveren az R6Fix használata mellett.

Az R6Fix oldala

Röviden a tudnivalók:

  • Ha beküldesz egy hibát és a fejlesztő csapatnak sikerül reprodukálnia, akkor tudomásul veszik és jelzik a posztodban is, hogy tudnak a dologról - acknowledged szóval illetik a bejegyzést.
  • Minden problémát angolul kell leírni nekik és képpel vagy videóval kell bizonyítani a létezését. Csak az adott bugot legelsőként jelző egyént veszik számításba - így ha később valaki felteszi, az már nem lényeges.
  • Legalább három bugot kell egy embernek elküldenie, melyet ők elismernek (acknowledged), hogy jutalmat kapjon. Ezeket a különleges charmokat péntekenként osztják ki.

Jutalom

A veterán játékosok még talán emlékeznek az ártalmatlan Raptor Legs bugra.

Most egy ötlet erejéig visszahozták, de nem kell megijedni, csak a charm és a poén kedvéért alkották újra. Aki legalább 3 bugot reportol, amit elfogadnak és nyugtáznak, az tehát az alábbi charm-ban részesül:

A jövőben további jutalmakat is terveznek, de egyelőre erről nincs további hír. A Bug Hunter Program április 25-étől éles.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!