Fly és N0tail egymás ellen, kisorsolták a Disneyland Major csoportjait!

Fly és N0tail egymás ellen, kisorsolták a Disneyland Major csoportjait!

A Dota PIT Minor győztesével teljes lett a Paris Disneyland Major mezőnye, és ezzel a lendülettel ki is sorsolták a csoportokat. Halálcsoport talán nincs, de mindegyik kvartett szoros lesz.

A NiP horvátországi diadalával kialakult a 16 fős mezőny a Paris Disneyland Majorre, ráadásul a svéd szervezet rögtön össze is került a Team Secrettel. Marcus 'Ace' Hoelgaard és Adrian 'Fata' Trinks korábbi Secret játékosoknak lesz lehetőségük tehát revansot venni Puppeyékon. A legtöbb szakértő szerint az A jelű négyes lett a halálcsoport, és ha a papírra vésett erőviszonyokat vizsgáljuk, akkor nem alaptalanul. Itt kapott helyet a FÁK-ból első helyen kijutott Virtus.Pro, az Európából magabiztosan selejtezett Team Liquid, valamint a Kínában mostanában domináló Keen Gaming is - nem rég nyerték meg az ESL One Mumbai 2019-et. Őket az Envy vezette Team Team együttese egészíti ki.

Nem lehet elmenni szó nélkül még a D csoport mellett, hiszen az OG és az EG akár farkasszemet is nézhet egymással. Ki ne emlékezne N0tail és Fly elválására, hiszen az utóbbi úriember otthagyta a gyengélkedő OG-t az EG kedvéért, nem sejtve, hogy korábbi együttese világbajnok lesz. N0tail akkori tekintetéből sütött a düh és az útálat. Most majd a pályán vezethetik le a feszültséget.

Íme a csoportok:

A Paris Disneyland Majort május 4. és 12. között rendezik kizárásos alapon Franciországban.

ÍRD MEG NEKÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!