60 oldalas doksiból készült a WiLD - PoPet és Bone DaDDy elemezte az MNEB döntőt!

60 oldalas doksiból készült a WiLD - PoPet és Bone DaDDy elemezte az MNEB döntőt!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjának aranyérmese a WiLD lett, viszont a második pályán elképesztő küzdelmet láthatott a közönség. Hogy mi vezetett oda, hogy végül a vadakat avatták bajnoknak? PoPet és Bone DaDDy elemzéséből kiderül.

Azt szokták mondani, hogy miután véget ért egy finálé, akkor már csak egy dolog számít: az eredmény. Ez így is van rendjén, hiszen leginkább erre fognak emlékezni az emberek. Ettől függetlenül az odáig vezető út, a feszült percek, valamint a sorsdöntő pillanatok és döntések háttere legalább ilyen fontos. Ezek azonban ritkán kerülnek napvilágra. Egy elemzésből, melyet a WiLD játékosa PoPet és a csapat menedzsere, Bone DaDDy készített el sok minden kiderül.

Megtudhatjuk például, hogy Lino Coastline-on nem sokat játszott Castle-t, viszont a bootcamp utolsó napján mégis megszületett az ötlet és beépítették a stratégiájukba. Az első körökben ugyan nem úgy ment neki, ahogyan azt eltervezték, de aztán végül bevált a dolog. Továbbá érdekes azt is hallani, hogy már a bannolás alatt tisztában voltak vele, hogy minden az ő elvárásaik szerint alakul, hiszen ezen a pályán hard breacherre nem nagyon van szükség, a RIFT mégis tiltotta Hibana-t, emellett Mira kispadra ültetésének is örültek. Arra is fény derült, hogy a WiLD jóval többet készült a védekezésre, mi több, van egy 60 oldalas dokumentumjuk, amiben az összes ötletük megtalálható. Coastline ugye a RIFT mapja volt, és ők azzal számoltak, hogy a WiLD nem igazán szereti ezt, de, mint kiderült ez abszolút nem így van.

Consulate-n aztán nem játékossal szemben akartak tiltani - mint azt tették előtte, miután Doge egyik operátorát szedték ki -, hanem olyan karaktert, aki nagyon idegesítő számukra. Ezért döntöttek Blackbeard mellett. Az összecsapás vége felé pedig a RIFT felzárkózását követően a WiLD a hosszabbításában egy taktikai időkérés során olyan döntést változtattak meg a coach kérésére, ami akár a mérkőzésükbe is kerülhetett volna. Ilyen és ehhez hasonló információkat tudhattok meg, ha belehallgattok az elemzésbe:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!