Több mint 10 magyar duo küzdhet újra az 1 millió dolláros World Cup selejtező döntőben

Több mint 10 magyar duo küzdhet újra az 1 millió dolláros World Cup selejtező döntőben

Továbbjutókból és pontszámokból nem volt hiány!

Ha újabb hétvége, akkor újabb világbajnoki selejtező, ezt most egy pár hétig még nyugodtan beírhatjuk a naptárunkba. A tegnapi napon tartották meg a Fortnite World Cup negyedik heti selejtező elődöntőjét, és mivel páros hét, így Duo formátum érkezett. A magyar játékosokat ezúttal sem kellett félni, ismét nagy számban képviselik hazánkat a mai 1 millió dolláros selejtező döntőben. Jöjjenek is a nevek:

Név Helyezés Pont
RAIN2 Nova & Barnabaas 163. hely 76
Eragonist & Wickesy 197. hely 75
CSUTI & Gentuu. 297. hely 72
big brain david & big brain farkas 629. hely 67
Benceleb & JimmYkeww 638. hely 67
BMGxKaku (lengyel) & KriszhAdvice 718. hely 66
csiccso & w_Rya 844. hely 66
RIFT MamuT & RIFT Sun 1015. hely 64
SabyG & Zemih 1041. hely 64
MateXM8 & MnXM8 1148. hely 63
MVP Krith & MVP Paradox 1419. hely 62
koreeyy is bad & PyKo  1429. hely 62

A pontok bizony igen magasra rúgtak, Európában az első továbbjutó Duo például 101 pontot gyűjtött össze. Aki a mi régiónkban beakart jutni a legjobb 1500 közé, hogy küzdhessen a pénzdíjazásos döntőben, annak minimum 61, de inkább 62 pontot kellett összekaparnia.

A selejtező döntő a mai napon 18:00-kor rajtol el a mi régiónk számára, azonban a tegnapi eventek eseményeit figyelembe véve biztosan különlegesebb lesz, mint az eddigiek. Tilted és Retail Row kaptak egy hatalmas pofont a vulkántól, persze loot azért még található mindkét helyen. Ami viszont ennél is érdekesebb, az a Drum Gun visszatérése. A játék történetében most először unvaultolt valamit úgy az Epic, hogy nem egy frissítés során. A fejlesztők egyébként igyekeztek helyén kezelni a dolgot, a mai selejtező döntőben a Drum Gun még nem lesz elérhető.

További érdekesség, hogy az esemény egy hiba miatt rengeteg játékosnak nem indult el, az Epic Games ajándék Gliderrel igyekszik kompenzálni a játékosokat.

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is bejutottál a week 4 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!