Megjött a kőkemény Axle 13, avagy Bandit Elite skinje!

Megjött a kőkemény Axle 13, avagy Bandit Elite skinje!

Egy korábbi Rainbow Six: Siege leaknek köszönhetően került köztudatba Bandit Elit skinje, a várakozásnak viszont vége, a Ubisoft egy vagány trailerben fedte fel az operátor új badass külsőjét.

A Ubisoft talán kicsit sokat várt vele, de a képsorok alapján annál nagyobbat üt Bandit Axle 13 névre elkeresztelt Elit kinézete. Persze igyekeztek titokban tartani és a szivárgások is csak pletykára adtak okot, de ezért az újdonságért alighanem sokan hozzányúlnak majd a félretett R6 creditekhez.

Első ránézésre akár a Kemény motorosok sorozat juthat róla eszünkbe, de igazából ezzel a megállapítással nem lőttünk olyan nagyon messze. A skin Bandit múltjába kalauzol el bennünket, Dominic Brunsmeier ugyanis korábban egy titkos küldetés révén beépült egy ilyen bandába, név szerint a hannoveri Hell's Angelsbe. A legnagyobb fanok egyből emlékezni fognak erre a hivatalos életrajzából. Az operátor bemutató videójában egy olyan mondat is elhangzott a szájából, hogy "kábítószerekkel kellett foglalkoznom", melyből nem kevés meme született.

Egy rövid képregény és párbeszéd is készült az Elite skin mellé:

"Harry: Mi a helyzet a rémálmaiddal?

Dominic: Nincsenek. Soha nem is voltak. Az álmaim inkább hasonlítanak a túlzott szituációs elővigyázatosságra.

Harry: Kifejtenéd?

Dominic: Az álmaimban emlékszem minden szoba minden részletére, és mindenkire, aki ott volt és arra amit beszéltek. Mindig tudom, hogy át kell vennem a szituációban az irányítást vagy kockáztatom...hogy meghalok.

Harry: Ez egy rémálomnak hangzik nekem.

Dominic: Akkor ajánlom a jógát, doktor. Azt mondták, hogy az segít."

A további képeket a hivatalos oldalon tudjátok megtekinteni: ITT!

A Bundle a szokásos elit csomagban foglaltakkal érkezik: exkluzív fegyver, gadget (CED Shock Wire) skin, külön chibi és egy specifikus győzelmi beállás. Íme Bandit egyenruha nélkül, avagy kommandós valódi munka közben:

Egy játékos pedig már el is készített egy videót, ahol a fegyverek új kinézetét is megtekinthetjük:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!