A New York Excelsior és a Vancouver Titans végre valahára összecsap az Overwatch League-ben!

A New York Excelsior és a Vancouver Titans végre valahára összecsap az Overwatch League-ben!

A versenysorozat két legerősebb csapata a második etap elődöntőiben találkozik. 

Ezen a héten megkezdődött az Overwatch League második etapjának rájátszása, ahová a Shanghai Dragons, a San Francisco Shock, A Hangzhou Spark, a London Spitfire, továbbá a New York Excelsior és Los Angeles Gladiators, illetve a Dallas Fuel és a Vancouver Titans kvalifikálta magát. Az alakulatok ezúttal is 500 ezer dollárért küzdenek és a Blizzard az alábbi ágrajzot határozta meg a meccsek előtt. Szerencsére most nem volt sem pénzfeldobás sem pedig offstreamen játszott helyosztó mérkőzés.

Az első negyeddöntőben borítékolható volt a San Francisco Shock győzelme, a Shanghai Dragons azonban nem adta könnyen magát és kisebb meglepetésre sikerült pontot lopniuk, véget vetve az SFS map rekordjának. A Spark vs. London találkozó érdekes módon a kínaiak javára dőlt el, így 2018 bajnoka kénytelen volt hazamenni. A másik két negyeddöntő sajnos eredmény szempontjából nem volt még ennyire sem izgalmas, mivel az Excelsior kiütötte a Gladiatorst, a Titans pedig feltörölte a padlót a Dallas Fuellel. Ha szeretnétek visszanézni a meccseket, keressétek fel az Overwatch League Twitch csatornáját.


A negyeddöntők eredményei tehát a következők:

  • Shanghai Dragons vs. San Francisco Shock - 1:3
  • Hangzhou Spark vs. London Spitfire - 3:1
  • New York Excelsior vs. Los Angeles Gladiators - 3:0
  • Dallas Fuel vs. Vancouver Titans - 0:3

A második etap rájátszásának elődöntőiben tehát az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg:

  • Hangzhou Spark vs. San Francisco Shock - 21:00
  • New York Excelsior vs. Vancouver Titans - 00:00

Érdekesség, hogy a New York Excelsior és a Vancouver Titans először találkozik egymással a versenysorozatban így a rajongók örömére végre kiderül, melyikük is a jobb csapat. A meccseket ezúttal is az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd, jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!