Nagy nevek is játszhatnak az első magyar szervezésű női R6 kupán!

Nagy nevek is játszhatnak az első magyar szervezésű női R6 kupán!

Egy remek ötlettel folytatódik a GamingIsFun Kupasorozata, ugyanis a srácoknak eddig megrendezett PC, PS4 és Xbox verseny után most a hölgyek bizonyíthatnak az R6 világában.

Nem olyan rég ért véget a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, ahol az ország legjobbjait kísérhettük figyelemmel. Mármint a legjobb férfi játékosait, de most a figyelem a hölgyekre szegeződik, ugyanis június 15-én ők versenyezhetnek egymással a GamingIsFun Women's Cup-on.

A megmérettetésen összesen 8 csapat vehet majd részt, valamint a teljes kupát online bonyolítják le PC-n, amely azt jelenti, hogy a negyeddöntővel startolnak és egészen a döntőig játszanak, bronzmérkőzés nem lesz. Nincs nemzetiségre vonatkozó korlát és korhatár. Az esemény elsődleges célja a szórakoztatás és a női e-sport népszerűsítése itthon. Az első helyezett együttes 40 ezer forintban, míg a második 20 ezer forintban részesül.

A rendezvény nemzetközileg is jó fogadtatásnak örvendhet, tervek szerint az alábbi hölgyek is részt fognak venni rajta:

  • Jess (ausztrál Pro League edző a PENTA-nál, kommentátor, elemző, szakértő, streamer)
  • Delysian (német streamer, fotómodell)
  • Kitty (francia streamer)

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a bátor amazonok ádáz csatáiról, akkor az alábbi csatornán június 15-én figyelemmel követheted az eseményeket:

Nézd meg GamingIsFunHUN élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!