Útmutató a milánói Pro League Döntőhöz

Útmutató a milánói Pro League Döntőhöz

Május 18-19 az a dátum, amely az idei első Pro League Finals időpontját jelöli, a helyszín „Villa” és  „Chalet” között félúton, Milánóban lesz.

Észak-Olaszország szíve számunkra is különleges helyszín, ugyanis idén Milánóban lesz Premier Siege döntő. Ezúttal is kieséses rendszer dönt, ahol a négy régió 2-2 legjobb csapata játszik egymással, természetesen a negyeddöntőktől kezdve, amiket május 18-19-én láthattok.

Ezúttal is lesznek charmok! A szokásos módon, coppertől diamondig terjedő charmokat szerezhetünk meg az adás nézésével. Ehhez mindössze csak a játék fiókunkat kell összekapcsolni a twitch fiókunkkal ezen a linken: https://drops-register.ubi.com/

Finals-ről lévén szó, a szokásos fél, egy, kettő, négy, nyolc, tizenkettő órán keresztül való nézés után járnak a jobbnál jobb charmok. A charmokhoz SEMMILYEN parancsot nem kell beírni chatre :)

Lássuk a csapatokat!

Team Empire

Az orosz gárda dominálta az európai régiót egy Invitational ezüsttel érkezve számít idén is az egyik fő esélyesnek!


Lestrem Esport

A nyugat-európai mixcsapat kiválóan összerakott gárda akik meglepően hamar szoktak össze, és minden téren kiváló csapatnak bizonyultak.


FaZe Clan

A brazil sztárgárda sorozatban harmadjára érkezik brazil bajnokként, elképesztően erős és jól összeszokott csapat, akik 7 meccset nyertek sorozatban, ez a Siege Pro League történelmének rekordja.


Immortals

Az a brazil egylet, akik a brazil top 3 fogalmát top 4-re egészítették ki. Sorozatban negyedik LAN eseményükön vesznek részt, és nem terveznek egy meccs után hazamenni.


Evil Geniuses

A Siege történelem része, NA egyedülálló királya. Természetesen az első helyért jöttek, melynek a saját kontinensükön több, mint egy éve egyedülálló birtokosai.


Dark Zero

A nagy visszatérő, két év után újra LAN-on a játék legszerencsétlenebb csapata. A srácok a legjobb körülményekkel rendelkeznek az egész világon, ideje volt már visszatérni.


Nora Rengo

A Japán közönségkedvenc fiúk ezúttal egy kicsit meggyengült ötössel ám a lelkesedésből mit sem veszítve. Ők készen állnak szórakoztatni mindenkit Milánóban is.


FNATIC

Az ausztrál ötös erősebb, mint valaha, az ázsiai régió bajnokaként érkeztek, éremmel akarnak távozni.

Az adás természetesen magyar nyelven is követhető lesz! Szombaton 12:30-kor indul, vasárnap 13:30-as kezdéssel indul az elődöntő, 17:25-re van betervezve az új season bemutatása, de ez az elődöntő függvényében változhat!

A legutóbbi Finals során a rövid elődöntők miatt két órával előbb kezdődött, úgyhogy érdemes előtte is nézni az adást, ha nem akartok lemaradni róla. A nagydöntő legkésőbb 21:00-kor rajtol, és várhatóan éjfél előtt zárul, ugyanis BO3, ahogy az összes többi mérkőzés is a torna során.

Nézd meg Rainbow6HU élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!