Hirdetés

Újabb teaming gyanú a Fortnite World Cupon: Solo helyett kicsit Duoztak

Heldeus | 19/05/14 11:40
Cikk mentése

Úgy tűnik, hogy még öt hét után is akadnak olyan ügyeskedők, akik úgy vélik, hogy a meg nem engedett módszerekkel előrébb juthatnak.

Hirdetés

Egy-két héttel ezelőtt a Fortnite vb-hez köthetően napvilágot látott egy videó, amelyben az akkor sikeresen kvalifikáltak között ott volt XXiF, a Rise Nation hajdani játékosa is. XXiF-ről kiderült, hogy többek között egy-két barátjának segítségével sikerült beverekednie magát az offline döntőbe, az Epic Games ezt a tevékenységét 14 napos eltiltással és a döntőből való diszkvalifikálással jutalmazta.

A tiltás ugyan nem sok idő, ám arra talán épp elég volt, hogy XXiF észhez térjen, az Epic döntésének következtében ugyanis a csapata is megvált tőle. A nem megengedett összedolgozások története azonban folytatódik, a week 5 Solo selejtezőjén újabb két játékos produkált gyanús viselkedést. Oro és Yermpy nem szórakoztak, elég látványosan kerülték ki az egymással való harcot. Az esetről egy Philldown nevű streamer publikált felvételeket, aki maga is ott volt a döntőben és összetalálkozott a két jómadárral.

Az első klippen tökéletesen látszik, ahogy Oro szándékosan nem céloz Yermpy-re.

A következő klipp pedig ennek a szituációnak a folytatása, itt az figyelhető meg, ahogy Yermpy ugyancsak nem kezdi el Orot lőni, pedig voltaképp ingyen pont lett volna neki, helyette az inkább jóval messzebb lévő és fedezék felé repülő Philldownt vette célba.

Az a helyzet, hogy itt nem nagyon van mit szépíteni, már első ránézésre is bűzlik a dolog, persze addig nem nevezhető semmi sem biztosnak, amíg az Epic Games nem dönt az ügyben. A fejlesztők még nem reagáltak, könnyen lehet, hogy erre már nem is fognak nyilvánosan, egyszerűen csak odaadják a büntetést a szóban forgó személyeknek.

Oro és Yermpy egyébként nem jutottak be az offline döntőbe, valamennyi pénzt azonban biztosan nyertek, így főleg érdemes lenne az Epic Games-nek kivizsgálnia az ügyet. Egyes információk szerint, amikor az Epic kitiltotta XXiF-et, akkor 698 másik játékos volt még a "bűnözők" listáján különféle ügyeskedések miatt.

Ezek szép számok, a kérdés azonban ettől még nyitva áll; vajon képes az Epic Games rendszere teljesen tisztán tartani a világbajnokság mezőnyét?

Összegyűjtötted már a mai Fortbyte-ot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?