Így játszott a 11 éves Miracle élete első pro meccsén MiSeRy-ék ellen!

Így játszott a 11 éves Miracle élete első pro meccsén MiSeRy-ék ellen!

Egy DotA összecsapásban csodálhatjuk meg a még mindig rettentő fiatal jordán játékos elképesztő tehetségét.

Talán már alig vannak olyanok, akik emlékeznének a Dota 2 előtti korszakra, pedig a Defense of the Ancients első része, mely a Warcraft 3 pályakészítő segítségével lett megalkotva, szintén hosszú utat járt be. Az első mapot 2002-ben adták ki, méghozzá december 14-én. Ez volt Defense of the Ancients Beta, és 2004 novemberéig kellett várni az első versenyen is használható verziója 2004 novemberében érkezett meg és az 5.84-es sorszámot kapta.

A posztban szereplő úriember, Amer "Miracle-" Al-Barkawi Jordániában született, és jelenleg 21 éves. Dota 2-es - jegyzett - profi pályafutása 2015-ben kezdődött és alig 2 évet kellett várnia világbajnoki címére. Ezen kívül számtalan trófeát elhódított már a Team Liquiddel, bár előtte játszott a Balkan Bears, a monkey Business és az OG együttesében is. Azóta a világ egyik legjobb midesének tartják és ezt hónapról hónapra bizonyítja is. Ez persze nem jelenti azt, hogy a DotA-s időkben ne lett volna kiemelkedő teljesítménye, sőt nagyon aktív volt a nemzetközi közösségben és csapatozott is. Egy igazi pub sztárnak számított, aki a nagy mmr szintje miatt vált leginkább ismertté.

Az egyik legerősebb hőse a Shadow Fiend, bár a mostani metában nem számít egy acélos választásnak. Az alábbi videóban is ez a karakter jutott neki, ellenfele miden MiSeRy volt, aki egy Templar Assassin-t irányított. Ez volt az az időszak, amikor egy Windranger (akkor Windrunner) Battle Fury-val szaladgálhatott és nem szólták meg érte. Ebben a meccsben főszereplőnk, Miracle 8 killig jutott és végül a D2 csapatával megverték a Lost-ot. Az SF azon hősök közé tartozik, aki olyan számottevően nem változott a majd két évtized alatt, de mint tudjuk a skill nem vész el, maximum átalakul:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!