A figyelmesek kiszúrták, a Valve elárulta a következő nagy patch érkezését!

A figyelmesek kiszúrták, a Valve elárulta a következő nagy patch érkezését!

A Battle Pass beharangozója egy röpke üzenetet is tartalmazott az új patchről, így nagyjából belőhetjük, hogy mikorra várhatjuk a 7.22-t.

Szomorúan vettük tudomásul, hogy a remek meccseket hozó Paris Disneyland Major véget ért, szerencsére azonban vigasztalódhatunk a TI9 Battle Pass-al, de most újabb örömhír ütötte fel a fejét. Jobban mondva nem most, csak rengetegen elsiklottak a kósza mondat felett, miszerint a Valve nagyjából a következő nagy patch dátumát is bejelentette. A BP utolsó bekezdése bizony erről árulkodik:

"Egyetlen Major és Minor verseny maradt már csak, mielőtt tekintetünket Sanghajra szegeznénk. Éppen ezért a következő gameplay play patch az utolsó Major és Minor kvalifikációkat követően lesz elérhető."

Vizsgáljuk meg, hogy ez pontosan mit is jelent, már csak azért is mert a Valve time-ot sohasem szabad figyelmen kívül hagyni. A fentebb leírt gondolatmenet szerint a StarLadder Ukrajna Minor selejtező után adják ki a következő nagy updatet. A Minor kvalifikációjának pontos kezdési és befejezési dátumát még nem tették közzé, viszont a Majorre való kijutásért már javában küzdenek a régiókban a csapatok. Az EPICENTER kapcsán május 19-ig kiderül a résztvevő együttesek listája. A szezont áttekintve minden egyes alkalommal a Major után néhány nappal - egészen pontos mindig egy szünnap volt a kettő között - elstartoltak a Minor kvalifikációk is, ez pedig azt jelenti most sem lesz másképp. Ezzel számolva 21-étől egészen 26-ig a Minor selejtezőké lesz a főszerep. A 7.22, ha minden jól megy és a Valve atyaúristenei is így akarják, akkor pár nappal a selejtezők után kerül be a kliensbe. Az augusztusi TI9-ig így nagyjából két és fél hónap marad, tehát a csapatoknak bőven lehet még felkészülési idejük az új metára. Tavaly egyébként az utolsó nagy frissítés júliusban élesedett - akkor a 7.19-el örvendeztették meg a közösséget. Mostanában viszont ritkábbak a nagy volumenű patchek, így arra gondolhatunk, hogy a 7.22 betűvel ellátott folytatásainak azért örülhetünk majd a világbajnokságig.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!