Predator vagy Samara a Körből? Íme Nökk, a legújabb operátor teaser videója!

Predator vagy Samara a Körből? Íme Nökk, a legújabb operátor teaser videója!

Sokan izgalommal álltak fel a rövid előzetes után, viszont nem kevesen voltak olyanok, akik csalódottan vették tudomásul, hogy szinte egy támadó Vigil-t kapunk csak a dán operátor személyében.

Első ránézésre elég horrorisztikusra sikeredett a Ubisoft dán operátort felvezető teaser videója, sokat ugyanis nem látunk Nökkből. Egy alagútban lopakodik végig emberünk, tehát úgy tűnik, hogy képes lesz láthatatlanul mozogni a kamerák előtt, amely miatt sokan egyből egy támadó Vigilt látnak benne. Ettől függetlenül ez utalhat a Caveira féle mozgásra, hiszen alig halljuk a közeledtét. Már csak azért is, mert a korábbi szivárgások beigazolódni látszanak, akkor ugyanis arról szóltak a pletykák, hogy egy Vigil plusz Caveira fuziót kapunk Nökk személyében. A videó végén látható csitítás mozdulata alighanem árulkodó, de egyelőre várnunk kell a május 17-19. között tartandó Pro League S9 döntőre, hogy újabb információt tudjunk meg róla. Egy valami még azonban biztos, hogy az új Operation a Phantom Sight kódnévre hallgat.

Ez az elnevezés valószínűleg szintén magában foglalja a két új karakter képességét, a phantomot aligha kell magyarázni, és ha Warden leakje is valós, akkor ő a flash és smoke gránátokra lesz immunis (sight).

A frissítést május 19-én vasárnap a milánói verseny fináléja előtt fedik fel teljesen.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!