Bejegyeztek egy új címet: Auto Chess, Artifact 2.0 vagy új játékon dolgozik a Valve?

Május 6-án új címet védetett le a kiadó, méghozzá Dota Underlords néven.

Egyelőre semmilyen más információ nem látott napvilágot a Valve legújabb üdvöskéjéről, mely a Dota Underlords névre hallgat. Alig több, mint egy hete védette le a cég, és mivel olyan kategóriát adtak meg, hogy videojáték-szoftver, ezért nehéz lenne nem kitalálni mi az elsődleges céljuk.

Nem olyan rég arról számoltak be, hogy az Artifact kártyajátékukat szeretnék átdolgozni, ez pedig egy újrakiadást feltételez, bár ez akár egy hatalmas frissítéssel is megoldható lenne, de ki tudja milyen drasztikus módosításokról beszéltek. További találgatások részeként egyesek már arról regélnek, hogy a Valve felvásárolta a DrodoStudio-t, akik a Dota 2-ben nagy népszerűségnek örvendő custom mapját, az Auto Chess-t alkották meg. Nehéz lenne elképzelni a Dota világában egy ezektől különálló új játékot, ettől függetlenül nem szabad elvetni a gondolatot, hogy egy új címmel örvendeztetnék meg a rajongókat. Ami még szóba jöhet, az a mobilos vonal, hiszen korábban volt szó róla, hogy a Valve szeretne az okos kütyükre valami újdonságot.

Mindezek fejében a cég megnyitotta az új Index VR headset előrendelését, ehhez pedig dukálna egy olyan cím, mellyel reklámozni lehet, így akár a Dota Underlords a virtuális valóság első zászlóshajója lehetne. Bármiben törik a fejüket Gabenék, az talán eddig a legbiztosabb, hogy a bejelentést a Dota legnagyobb ünnepén és rendezvényén, vagyis a The International 9. felvonásán teszik majd meg. A világbajnokságot augusztus 20. és 25. között tartják a sanghaji Mercedes-Benz Arénában. Szerintetek mit főz ki végül a Valve?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!