Warden vagány belépője után felfedték az első Y4S2 balance patchet!

Warden vagány belépője után felfedték az első Y4S2 balance patchet!

A második operátor teaser mellett meglepetésre befutott az új Operation Phantom Sight Pre-Season balansz változásait tartalmazó hír is.

Nökk után a másik a Y4S2-es operátor is kapott egy rövid, de annál többet mondó teaser videót. Ha a dán támadó hölgyet szívesen megnéznénk a filmvásznon, akkor azt hiszem Warden esetében is valami hasonlóra gondolna az ember, ugyanis nagyon stílusosra sikeredett a belépője. Már ebből a röpke 30 másodpercből leszűrhető, hogy a különleges kütyüje valószínűleg az előre már kiszivárogtatott szemüvege lesz. Nem szabad viszont elmenni a rendkívül jól kidolgozott okosórája mellett sem. Az Operation Phantom Sight második, amerikai operátorának videóját most ti is megnézhetitek:

A Ubisoft továbbá kiadott egy leírást arról, hogy mi vár ránk a következő hetekben az új Operation kapcsán. Néhány ezek közül a Y4S2 teszt szerverre kerül, és van olyan, melyet már leteszteltek, valamint lesznek olyanok, amiket gyengítenek és véglegesítenek az előttünk álló időszakban.

Attachments (tartozékok)

  • A Desert Eagle felszerelhető muzzle break vagy suppressorral.
  • Smoke FMG-9-es fegyverére most már, ha szeretnénk rakhatunk Vortex scope-ot (Mozzie távcsöve)
  • A következetesség miatt, Finka képességének hatására a fülzúgás elmúlik robbanás közben.

Glaz

Azért, hogy az OTS-03 scope teljes erejét kihasználhassuk ezen túl egy helyben kell állnunk, máskülönben mozgás közben elhalványodik az ellenfelen látható sárga színezés. A távcső szélén extra információt ad a játék, hogy mennyire aktív a készülék vagyis hogy mennyire erősen rajzolja ki a velünk szemben állókat. A gifen láthatjuk mire gondolt a Ubisoft:

[2019-05-16] Glaz Rework gif

Maverick

A Y4S1 kiadásával növelték a SURI Torch (hegesztőpisztoly) és a fegyverek közötti váltás idejét. Továbbra is figyelemmel követik a visszajelzéseket, ez alapján pedig azt szűrték le, hogy talán túl halk hangot ad ilyenkor a karakter. Ezt vizsgálják, ezért változás előfordulhat a jövőben.

Smoke

A Capitao égető nyílvesszőjét érintő fizikai rendszer bevezetésre kerül a Remote Gas Grenade esetében is. Ez a gránát ugyanis időnként bizonyos objektumokon keresztül repült, és ezt mindenképp szerették volna javítani és továbbfejleszteni. Továbbá átnézik azt is, hogy miként állítsák be a gázfelhő megjelenését és terjedését, valamint a sebzését. Egy ilyen módosítás, hogy ne befolyásolja nagyon a jelenlegi működését időigényes, ezért nem tudják megmondani mikor készülnek el az átdolgozással.

Deployable Shield

A Six Invitational során bemutatott prototípus meggyőző volt a belső tesztek során. Ezek a pajzsok most már tökéletesen illeszkednek a ajtókeretekhez és hagyományos golyóálló üveggel látták el őket, ezáltal lehetősége van a támadóknak, hogy az új pajzs mögött rejlő védőket észrevegyék. Szükségük van még némi finomításra és hamarosan újabb infókat árulnak el, ha készen lesznek.

Ballistic Shields

A Ubisoft célja, hogy elősegítsék a csapatjátékot, még ha a pajzsos operátorokról is legyen szó. Folyamatosan monitorozzák a lehetőségeket és vizsgálják a mérkőzéseket, mert szeretnének olyan megoldást találni, ami csökkenti a velük szemben támasztott frusztrációt, ugyanakkor gondoskodna arról, hogy továbbra is használhatóak maradnának.

Az új operátorok és a patch pontos kiadási dátumáról egyelőre nincs információnk, de Milánó után minden bizonnyal okosabbak leszünk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!