5 dolog, amit szeretnénk a 9.11 során

5 dolog, amit szeretnénk a 9.11 során

Összeszedtem néhány dolgot, ami igazán érkezhetne már a következő frissítés alkalmával.

A 9.11-es frissítés lesz a következő frissítés, ha csak addig nem érkezik még egy be nem tervezett hotfix, mely elhozhatna néhány alapvető változtatást, amire szükség volna. De hogy pontosan milyen változtatásokra is gondolok? Nem is fecsérlem tovább a szót, vágjunk bele!

Stabilabb kliens

Én tényleg értékelem, ha egy cég próbálkozik, de volt régen egy stabilan működő kliens, amit lecseréltek, hogy haladjunk a korral. Nos, amióta ezt megtették pár évvel ezelőtt, azóta csak a gond van az újjal, és még mindig akadnak olyan hibái, melyeknek a játékosok isszák meg a levét. Elég kellemetlen mondjuk egy rangsorolt játék során nem véglegesíteni a választást, vagy nem elfogadni a mérkőzést, mert a kliens éppen olyan kedvében van, hogy nem engedi azt.

Clash

Nos, azt hiszem ez az a téma ami a legkevesebb magyarázatot érdemel. Sajnos túlzottan rég vár a közösség a Clash megjelenésére, ami eddig nem aratott oszlatlan sikert. Mindig akadt valami apró hiba, egy kis szerver túlterheltség, egy kis ez, egy kis az. Értitek, valami mindig közbejött. Ahogy pedig telnek és múlnak az újabb hónapok, úgy a játékosokat is egyre kevésbé mozgatja meg ez a frappáns ötlet. Persze a fejlesztők oldala is érthető, hogy hibátlan és tökéletesen működő verziót szeretnének kiadni.

Megújított Teemo és Malphite

Teemo megújításának hírét még február végén dobták be, nagyon korai fázisban, ennek pedig az lett az eredménye, hogy minden PBE frissítésben benne van, majd a nagy frissítés előtt pár nappal kiveszik, és miután megérkezett a Teemo nélküli frissítés, visszarakják majd folytatják tovább a teszteléseket. Az ötlet jó, hogy folyamatos rálátást adnak a játékosoknak arra, hogy hogyan is áll jelenleg a fejlesztés, de ezt addig fogják így húzni, halasztani, míg már a kutya sem lesz rá kíváncsi, mire ténylegesen megérkezik az élő szerverekre. Hasonló cipőkben jár jelenleg Malphite is, csak az ő frissítését még most, május elején jelentették be.

Kék esszencia bolt

Sok játékosnak sokszor már nincs mire költeni a kék esszenciáját, így marad a kék esszencia bolt, ahol idézői ikonoktól megkezdve bármi földi jóra költhetjük megkeresett vagyonunkat. Azonban a probléma az, hogy ez a bolt nem túlzottan gyakran érhető el, melyet ha egy picit gyakrabban hoznának el a publikum számára, akkor talán a régi motorosok is elégedettebb lennének a hétköznapokban.

Töltőképernyő alatti chat

Szintén egy olyan funkció, amit még 2018 novemberében dobtak először a közösség elé, akik természetesen egyből haraptak is az ötletre, mert egyébként egy rendkívül ötletes és jó fejlesztésről van szó. Majd annak rendje és módja szerint el is kezdtek dolgozni rajta, és az új töltőképernyő megjelenésével együtt ígérték, ahol azonban mégsem érkezett meg. A Riot nyilatkozata szerint találtak még hibákat a rendszerben, melyekkel együtt nem akartak hanyag munkát kiadni a kezükből, ezért nem kaptuk meg a félig kész, de helyenként még hibás verziót. Szintén plusz pont, hogy legalább törődnek a minőséggel, de azóta is várunk, bármilyen további információ nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!