KriszhAdvice-ék most nem, más magyarok viszont ott lesznek a heti döntőben

KriszhAdvice-ék most nem, más magyarok viszont ott lesznek a heti döntőben

A week 6 Duo döntője sem maradt magyar játékosok nélkül!

A hatodik heti forduló kezdetével már átléptük a Fortnite World Cup selejtezőjének félidejét. Immáron hatodik hete küzdenek meg a világ legjobb Fortnite-osai azért, hogy eldöntsék ki juthat be a vasárnapi heti döntőbe, illetve ki csillogtathatja meg tudását a New Yorkban megrendezésre kerülő offline döntőben. A tét minden héten nagy, hiszen az indulók között összesen 1 millió dollár talál gazdára.

Tegnap volt a week 6 elődöntője, a legjobb 1500 duo pedig ma este 18:00-tól felszállhat a World Cup heti döntő dedikált buszaira. Íme a magyar továbbjutók listája:

Név Helyezés Pont
raZguL & sweet_- 214. hely 77
Famølky & Apszi 488. hely 72
AcheŁous & Code Lacyshare 526. hely 72
MVP Krith & paradox a sakál 709. hely 70
CallMeTatu & CallmeÐani 1147. hely 67
koreeyy has dumb & PyKo 1150. hely 67
SabyG & Zemih 1129. hely 66
Milanpro37 & Vegeta 1323. hely 66
Barnabaas. & RAIN2 Nova 1337. hely 66
Szecskamester12 & The Only wmR 1430. hely 65
DierFN & Imple17 1464. hely 65

Telefonos olvasóinknak itt van a táblázat képként is:

KriszhAdvice és lengyel duo társa, Kaku sajnos ezúttal nem került be a legjobb 1500-ba, 52 ponttal a 6530. helyen zárták a hatodik hetet. Eragonist és Wickesy sem bizonyíthat ezen a héten, ők is lecsúsztak a top 1500-ról.

Az Epic Games egyébként ezen a héten sem zárkózott el attól, hogy a kiegészítő patch ellenére beletúrjon a játékba, a 9.01 során a Drum Gun sebzését 26/27-ről 22/23-ra csökkentették, illetve a Slipstreamek is kikapcsolnak az 5. körszűkülésnél, igaz, kompetitív szinten ez talán jobb is így, hiszen a magas szintű mérkőzéseken nagyon sok játékos él egy rakáson, a késői helyezkedéseknél pedig akár többet is árthat, mint használhat.

A legnagyobb különbség azonban az előző hetekhez képest továbbra is az, hogy a járművek most sem voltak elérhetőek. Egy krónikus hiba miatt, amit a fejlesztők nem tudtak még orvosolni, inkább eltávolították őket. Már a múltheti Solo döntőben sem lehetett Ballert és társaikat találni, ez pedig abban a szituációban nagyon megborította a játékmenetet, hiszen néhány órával a döntő előtt határozott így az Epic Games.

Ezúton is gratulálunk a magyar bejutóknak, sok sikert nekik a mai döntőben is!

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is bejutottál a week 6 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt.

Kijött a mai Fortbyte, begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!