Ma éjjel a célegyenesbe fordul az Overwatch League második etapja!

Ma éjjel a célegyenesbe fordul az Overwatch League második etapja!

14 mérkőzés van már csak hátra a Stage 2 alapszakaszából. 

Sokan igencsak szkeptikusak voltak az Overwatch League bejelentésekor, mondván a koncepció nem életképes és a helyek 20 millió dolláros ára túlságosan magas. A kételyek ellenére a versenysorozat hasít, az idei szezonban pedig nyolc új csapat csatlakozott, ráadásul a szponzorok is csak gyarapodnak. Nemrég például a Blizzard partneri szerződést kötött a Bud Light sörmárkával, ami a hazai hétvégék támogatásában játszik majd nagy szerepet. 

Az Overwatch League második etapjának alapszakasza egyébként ezen a héten a végéhez ér és az elkövetkezendő néhány napban 14 mérkőzésen izgulhatunk. Annak ellenére, hogy a Los Angeles Gladiators és a San Francisco Shock már biztosan, a Vancouver Titans, a New York Excelsior és a London Spitfire pedig minden bizonnyal ott lesz a rájátszásban, a fennmaradó két helyért még teljesen nyílt a küzdelem a középmezőnyben. A Dallas Fuel például a Florida Mayhem ellen vívja majd utolsó meccsét, a Hangzhou Spark továbbjutása pedig a Seoul Dynasty elleni meccsen múlik majd. 

Térjünk is rá a második etap utolsó hetének nyitónapjára, ahol három mérkőzést tekinthetünk majd meg. Az erőviszonyok alapján pedig a Fuel legyőzi majd a Mayhemet, a Shock feltörli a padlót a Philly-vel, a Charge vs. Outlaws pedig ilyen 50-50. 

  • Dallas Fuel vs. Florida Mayhem - 02:30 
  • Philadelphia Fusion vs. San Francisco Shock - 04:00
  • Guangzhou Charge vs. Houston Outlaws - 05:30

A meccseket ezúttal is az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd, jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!