Az Overwatch Anniversary eseménye megérkezett a játékba!

A Blizzard idén is rengeteg kozmetikai cuccal kápráztatja el a rajongókat. 

Annak ellenére, hogy idén harmadik születésnapját ünnepli az Overwatch, a Blizzard egyáltalán nem túlozta el az Anniversary esemény promócióját. A megszokott hőskinézet felfedő kampány helyett például csupán két skint, az Academy D.Va-t és a Gargoyle Winstont leplezték le, ráadásul az esemény pontos dátumának bejelentését is letudták egy szimpla meghívónak álcázott giffel. A körülmények miatt valami nagy durranásra számítottam és Jeff és csapata nem is okozott csalódást, ugyanis nemrég megérkezett az idei születésnapi esemény a játékba, melyhez összeraktak egy pofás kis videót is!

Idén összesen új hőskinézetet 11 kapunk, melyből 6 Legendarynak számít és 3000-be, 5 pedig Epic-nek és 750 kreditbe kerül. Ha kíváncsiak vagytok a 2019-es Overwatch Anniversary event skinjeire, illetve a korábbi szülinapi eseményeken megjelent darabokra, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig a képgalériánkat!

Természetesen a korábbiakhoz hasonlóan az elkövetkezendő néhány hétben megvásárolhatjuk majd az összes Overwatch esemény hőskinézeteit is. Mindenkinek jó játékot és láda farmolást kívánunk!

Nektek egyébként hogy tetszenek az idei hőskinézetek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: DotEsports

Galéria

Kövess Minket!