Tfue saját szerződésének nyilvánosságra hozását követeli, Cloakzy is beállt mögé

Tfue saját szerződésének nyilvánosságra hozását követeli, Cloakzy is beállt mögé

Kíváncsian várjuk, hogy megmeri-e mutatni a szervezet.

A tegnapi nap folyamán robbant a bomba az e-sport berkein belül, ugyanis a Fortnite egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb szervezete komoly drámába keveredett sztárjátékosukkal. Arról már hónap óta tudunk, hogy a profi Fortnite közel sem úgy csillog, mint az kívülről látszik, hisz a hatalmas pénznyeremények nem csak tehetségeket, de pénzéhes cégeket vagy szervezeteket is hozott. A könnyen átverhető, fiatal tehetségeket pedig olyan szerződésekkel bombázzák, ami kívülről nagyon szépen néz ki, de valójában csak a szervezet érdekeit biztosítja. Saját elmondása szerint ez történt Tfue-val is, aki nem csak az egyik leghíresebb profi, de a legsikeresebb is, hiszen rengeteg pénzt vitt már haza a versenyekből. Állítólag ebből egy fillért nem vett el a FaZe, az évek során pedig összesen csak 60 ezer dollárt kerestek vele, amit Banks dühében fel is ajánlott Keemstarnak, hogy rendezzen pár versenyt.

Tfue legújabb, alig 2 perces videójában elmondja, hogy ő egyáltalán nem szerette volna, hogy a szerencsejáték és az alkohol fogyasztás bekerüljön a keresetbe, így az ügyvédje ezeket a részleteket ki is vette. Ebben a videóban továbbá azt is elmondta, hogy nem az eddig elvett vagy nem elvett pénzekről van itt leginkább szó, hanem arról, hogy az általa bután aláírt három éves szerződésben a FaZe, bármikor úgy dönthet, hogy elveszi a legújabb nyereményének 75-80%-át. Amellett, hogy a közelgő VB-n Tfue rengeteget nyerhet, amit mind elkobozhat tőle a FaZe, leginkább azért robbantotta most ki a drámát, mert azt szeretné, hogy más játékossal ne fordulhasson elő ilyen. Később elmondja azt is, hogy szerinte egyértelműen kihasználják ezeket a gyerekeket, akik több ezren is lehetnek hasonlóan bizarr szerződéssel.

A videóban többször is neki kezd annak, hogy bárcsak megmutathatná a részleteket, de a végén már kérleli vagy éppen követeli, hogy a szervezet hozza nyilvánosságra a szerződése részleteit, vagy engedje meg neki, hogy megmutathassa a nagyvilágnak mi is a problémája. Ugyancsak FaZe-es duo partnere, Cloakzy tegnap még nem igazán akart komolyabban beleszólni az ügybe, de ma már levett minden FaZe-el kapcsolatos infót az Instagramjáról és kitett egy képet is a #ReleaseTheContract hashtaggel, így a csapat másik sztárja is szervezete ellen fordult. Igaz a Twitterén és más platformokon még mindig megtalálhatóak a FaZe-es információk.

A történetből még mindig csak annyi kristály tiszta, hogy Tfue hatalmas hibát követett el a szerződés aláírásával, így ha csak egy tanulságot vonunk le a történtekből: Mindig olvassátok át a szerződéseket mielőtt aláírnátok!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!