Egy easter egg a Y4S3 operátorok különleges eszközeiről árulkodik

Egy easter egg a Y4S3 operátorok különleges eszközeiről árulkodik

Az Operation Phantom Sight még nem is élesedett a szervereken, már a következő szezonról pletykálnak az emberek.

A hivatalos oldalon kiadott concept artok közül az egyik különösen érdekes, ugyanis Nökk háttérsztorijáról mesél, viszont a mögötte lévő táblán két új eszköz is feltűnik.

Korábban már szivárogtattak arról, hogy hasonló gadgetekre számíthatunk, és a kép szerint valószínűleg igazak a hírek. Számíthatunk egy grappling hook-ra (mondhatni egy csáklya vagy mászókarom), melynek révén az új támadó - és az egész csapat - felmászhat egy kirobbantott vagy szétlőtt csapóajtón. Ez azt is jelentené, hogy érdemes lenne figyelni a szintünkön lévő összes trap-doorra. A kérdés már csak az, hogy más átrobbantott padló esetében ugyanúgy működne-e a dolog.

A másik rajz már egy fokkal rejtelmesebb, hiszen egy kannát láthatunk felette egy tűz ábrával. A sok találgatás közül az egyik legbiztosabb tipp a tűz csapda, vagy egy robbanószerkezet, ami lángcsóvát idéz elő, esetleg egy bizonyos területen felperzsel mindent.

A következő hetekben nem hiszem, hogy sokkal több információt megtudunk majd a Y4S3 operátorokról, mindenesetre már most lehet látni, hogy egy fokkal kreatívabb vonalon gondolkozik a kiadó, mint azt tette Nökk és Warden esetében. Ami tuti, a két új kommandós Peruból és Mexikóból érkezik majd, szóval nem hétköznapi személyekre számíthatunk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!