Meglepő balansz és loadout változásokat hozott a legújabb TTS patch

Meglepő balansz és loadout változásokat hozott a legújabb TTS patch

Egy keveset még várnunk kell az Operation Phantom Sight éles szervereken való megjelenésére, viszont az már most látszik, hogy egy-két dologgal kísérletezik a Ubisoft.

A hivatalosan előre kiadott patch notesban jó néhány módosításról lerántották már a leplet, azonban most kiderült, hogy újabbakra is számíthatunk. Persze a teszt szerver azért van, hogy a játékosok kipróbálják ezeket az ötleteket, de sok esetben bizony az itt látottakkal az éles szerveren újra találkozunk.

A TTS legújabb verziójában igyekeztek a bugfixekre fektetni a hangsúlyt, de néhány rejtett módosítást is tartalmazott.

  • Elvették tőle a szögesdrótot és adtak cserébe C4-et

  • A Cardiac Sensort kicsit hamarabb tudjuk eltenni (vagyis fegyverre váltani)

  • Megváltozott a Famas visszarúgása, íme a recoil minta:

  • Kevesebb lett a csapda HP-ja (3 helyett elég 2 lövés az elpusztításához)

A két legújabb operátor kapcsán pedig néhány exploit - gond volt IQ-val, Clashel és a Deployable Shieldel is, valamint Nökk és Warden sem úgy működött, ahogyan azt tervezték -, ami miatt kénytelenek voltak megváltoztatni ideiglenesen a felszerelésüket. Bár a Ubisoft kijelentette, hogy haladást ért el a javítások kapcsán, mégis úgy tűnik, hogy egy kis időbe telik, mielőtt láthatjuk őket az éles szervereken. Ráadásul mivel az új karakterek sem problémamentesek, ezért a hibák minimalizálása érdekében Nökk és Warden loadoutja a következő képpen változott:

  • Warden: Deployable Shield -> Impact gránát
  • Nökk: Claymore -> Stun gránát

Ezek csak átmeneti változtatások, az Ubisoft megjegyzte, hogy a Phantom Sight érkezésével továbbra is így marad a két új operátor, egészen addig, amíg a fixeket el nem készítik az éles szerverekre. Utána visszaáll minden az eredeti kerékvágásba.

Az új Operation június 11-én érkezik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!