Call of Duty: Modern Warfare, Captain Price újra a fronton

Call of Duty: Modern Warfare, Captain Price újra a fronton

A modern kor problémáit dolgozza fel a legújabb CoD játék, a Modern Warfare!

Végre hivatalosan is bemutatták a Call of Duty: Modern Warfare-t, a XXI. század legsikeresebb akciójáték-sorozat legújabb részét. Captain Price és a modern hadviselés nem először kerül a képernyőkre, azonban korunk társadalmi problémái és a vadonatúj grafikus motor garantáltan kasszát robbant majd, és akkor még nem is beszéltünk a játékmódokról, amik ismét maximálisan a játékosoknak készültek!

 

Az első videó alapján nem lehet panasz majd az akciókra, ami a világ több pontjára kalauzolja majd el a játékost. Lázadó csoportok leverésén keresztül, tüntetések felszámolásán át, az éjszakai rajtaütések lesznek majd a fő mozgatórugói a történetnek, amik remélhetőleg hűek lesznek a negyedik rész örökségéhez. Az egyjátékos mód mellett érkezik majd a co-op is, amiben társunkkal együtt kell végigverekedni magunkat majd az egyre nehezebb küldetéseken. A multiplayer valószínűleg ezúttal is hosszú órákra leköt majd mindenkit, mivel eddig is ez volt a legerősebb pontja a CoD játékoknak. Amit biztosra vehetünk, hogy a Season Pass-től elbúcsúzhatunk, cserében bekerül a játékba a cross-platform funkció, aminek köszönhetően átszakadnak a virtuális gátak a konzolos és PC-s gamerek között.

Az első két misszió alapján több fronton küzdünk majd az ellenséggel, legyen az a Közel-Kelet, vagy London. A főellenségről még nem rántották le a leplet, azonban Captain Price feltűnése így is elvitte a show-t. Hivatalos megjelenési dátumot is kapott a CoD: MW, sőt már elő is lehet rendelni a konzolok boltjaiból, vagy a Battle.netről. Október 25. ünnepnap lehet a CoD rajongóknak, akiket az utóbbi években nem kényeztetett el az Activison.

Ti várjátok már a Call of Duty: Modern Warfare-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!