Bitang erős felső-ág alakult ki Disneylandben a Majorön!

Bitang erős felső-ág alakult ki Disneylandben a Majorön!

Rég volt ilyen, hogy a nevükhöz méltóan és szenzációs teljesítményt nyújtva az összes esélyes csapat a felső-ágra kvalifikálta magát egy Dota 2 Majorön.

A legnagyobb nevű együttesek most bekezdtek, minden esélyes a felső ágra jutott, név szerint a Virtus.Pro, Team Liquid, Team Secret, Ninjas in Pyjamas, ViCi Gaming, PSG.LGD, Evil Geniuses és a regnáló világbajnok OG. A csoportmérkőzések után igazából egyetlen gárdának sem kellett aggódnia, hiszen kiesni nem lehetett a versenyről. Az első két helyezett a felső-, míg a harmadik és negyedik az alsó-ágon folytathatta a küzdelmeket.

Az A és B csoport végeredménye:

A csoport: Envy új csapata, a beastcoast bár egy meccset tudott nyerni a VP ellen - akkor is 57 percig izzadtak - végül sima vereségeket szenvedtek mindkét összecsapásukon. A Keen Gaming pedig hiába számít Kína egyik legerősebb alakulatának, mindössze a Liquid elleni első mérkőzésen sziporkázott. A VP és a Liquid párosítása kőkeményre sikeredett, hiszen két perccel túllépték az egy órát az első mérkőzésen, és aztán majdnem egy futball félidőnyit csatáztak még a visszavágón.

B csoport: A Minor-on diadalmaskodó NiP ugyan nekifutásra még kikapott a Chaos-tól, azonban a revans alkalmával ppd-ék a Shadow Shaman és Anti Mage duóját is felhasználva eltiporták ellenfelüket. A Secret nem csak a négyes, hanem az egész torna esélyeseként sima 4-0-át hozott átlagosan fél órát töltve egy meccsben.

A C és D csoport végeredménye:

C csoport: Amennyire nem sikerült eddig az egyetlen kínai együttesnek a szereplés, ebben a kvartettben bekeményítettek az ázsiaiak. Bár a három keleti csapat mellett mindössze csak egy dél-amerikai ötös volt jelen. Őket mindenki kipofozta, ahogy az várható volt, a rangadót - VG vs PSG - viszont az rOtk edzősködése óta feljavuló ViCi nyerte kicsivel több, mint 50 perc alatt.

D csoport: Magára talált a nem rég Ana-t visszahívó és világbajnoki címvédő OG is. Ugyan az EG-től kikaptak, de a másik két találkozójukat meglehetősen könnyen hozták. Az EG tarolt, míg a szeptember óta ezzel az ötössel játszó Fnatic a DreamLeague S11 harmadik helye után egy kicsit visszaesett.

A rájátszás beosztása:

Az alsó-ág első köre egyetlen meccs alapján dől el. A Paris Disneyland Major május 12-ig tart és 1 millió dollárt valamint 15 ezer DPC pontot osztanak szét. A Team Secret 1:1-re áll jelenleg a PSG.LGD ellen, és ha szeretnétek akkor az alábbi csatornán tudjátok követni az eseményeket: 

Nézd meg MDLDisney élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!