Feloszlott a Na'Vi R6 csapata, de új bejelentés várható!

Hivatalos közleményben tudatta a rajongóival a szervezet, hogy az elmúlt időszakban szállított gyenge eredmények miatt megváltak a komplett Rainbow Six: Siege együttesüktől.

A Pro League kilencedik szezonját követően minden csapat valószínűleg kihasználta az időt és megvizsgálta az elmúlt hetek eredményeit. Nem tett másként a Natus Vincere ukrán e-sport szervezet sem, viszont a konklúzió nem volt éppen a legfényesebb Rainbow Six terén. Az együttes kiesett ugyanis a PL-ből és a következő szezonban a Challenger Leagueben küzdhetne a feljutásért, ami abszolút nem felel meg az elvárásoknak. A 9. szezonban az alapszakasz végére a 8., kieső helyen zártak az európai régióban, miután csak 3 győzelmet arattak, két döntetlen és 9 vereség mellet.

Emiatt pedig úgy döntött a vezetés, hogy átszervezésre lesz szükség a jobb eredmények elérése érdekében. A posztban leírták, hogy egy átigazolást követően Lukas "Korey" Zwingmann a LeStream Esport-ban folytatja, míg a többiek ugyan egyelőre együtt maradnak, de támogató nélkül.

  • Niklas "KS" Massierer
  • Jan "ripz" Hucke
  • Pascal "Cry1NNN" Alouane
  • Lasse "Lazze" Klie

"Az elsődleges cél az, hogy a Na'Vi legyen a világ legjobbja. A játékosainknak keményen kell dolgoznia és fel kell áldozniuk a személyes céljaikat a csapat érdekében. Az út amelyen végigmennek nehézségekkel és vereségekkel teli, de ez mutatja meg egy csapat potenciálját. Sajnos legutóbb nem mindenkinek sikerült megtalálnia ezt a motivációt, és a problémákon sem tudtunk túljutni. Végül az eredmények beszéltek helyettük, hiszen a német ötös kiesetett a Pro Leagueből. Nem tudtunk tovább együtt dolgozni, de sok szerencsét kívánunk nekik és remélhetőleg levonják majd a megfelelő konzekvenciát a történtekből." - osztotta meg véleményét Andrii "B1ad3" Gorodenskyi, a Na'Vi Esport direcora.

A jó hír, hogy június elején felfedik majd a legújabb ötösüket, akikkel nekivágnak a következő szezonnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!