Zenészek vs streamerek - Így jótékonykodik az Ubisoft az E3-on!

Zenészek vs streamerek - Így jótékonykodik az Ubisoft az E3-on!

Az E3 jótékonysági Twitch Rivals meccset rendez Rainbow Six: Siege-ben.

A Los Angelesben hamarosan startoló Electronic Entertainment Expo (E3) a legnagyobb újdonságokról híres, itt szoktak a kiadók általában mindenféle meglepetést bejelenteni. Idén viszont a Rainbow Six: Siege is képviselteti magát, ráadásul egy nemes cél érdekében. Zenészek és streameker csapnak össze a Twitch Rivals jótékonysági rendezvény keretein belül.

A Twitch Rivals x Rainbow Six: Siege Celebrity Showdown torna rögtön a hétfői Ubisoft bemutatója után kezdődik június 10-én. A kiadó hivatalos Twitch csatornáján lehet majd figyelemmel követni az eseményeket, persze az egyes résztvevők saját oldalán is megtalálható lesz.

Olyan ismertebb nevek tűnnek fel majd ott a zenészek közül, mint Faheem “T-Pain” Najm és Miles “Lil Yachty” McCollum. Mindketten egy-egy csapat kapitányai lesznek, míg a streamerek közül “AnneMunition”, “Sacriel” “ZanderLP” és “Lil_Lexi” mutatja meg magát.

A kiválasztott csapatok a 100 ezer dolláros összdíjazásért szállnak harcba, a győztes ebből 40, míg a vesztes 10 ezret kapnak, ezt pedig az általuk kiválasztott szervezetnek ajánlják majd fel. A győztes streamerek 50 ezren osztoszkodhatnak a végén.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!