"Egyedülálló hátteret ad a Salamander, ilyen például a Gaming Center" - Strike interjú

Bár csak második helyen zárt a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon, de Strike minden eddiginél elszántabban készül új csapatával a jövőt illetően.

Az MNEB első szezonját végül a RIFT-tel nem sikerült megnyerniük, azonban az ezüstérem sem csillog olyan rosszul már ennyi hét távlatából. Ráadásul a bajnokság végeztével Szabó "Strike" Rolandék egy új, minden eddiginél jobb lehetőséget kaptak. Megkereste és végül szerződtette őket a Salamander Gaming, akiknek komolyságát és erejét mutatja, hogy CS:GO-ban elhozták az első helyet az MNEB-en.

Mindamellett, hogy igyekeznek kihozni a maximumot magukból, egy nyereményjátékra is meginvitálják most a nagyérdeműt, a jóvoltukból ugyanis Sledge Chibi-t nyerhet egy szerencsés játékos. Mit kell tennetek érte? Kattintsatok az alábbi linkre és kövessétek az ott leírtakat.

A nyár beköszöntött, végre szó szerint és mivel nincs messze a Challenger League S10 selejtezője, ezért megkérdeztük Magyarország egyik, ha nem a legjobb fraggerét, hogy mi a helyzet a csapat háza táján, milyen az új "otthonuk", illetve mire számíthatunk tőlük a következő időszakban:

Milyen az élet az MNEB után? Mi az a legfontosabb tanulság, amit a döntő után leszűrtetek?

"Sokkal többet kell gyakorolnunk, mind egyénileg, mind csapat szempontjából. Rengeteget változott a hozzáállásunk, amióta csatlakoztunk a Salamander Gaminghez, és úgy érzem ez a legprofibb körülményeket biztosító szervezet Magyarországon."

Kapcsi abbahagyta és aztán csatlakoztatok egy új szervezethez, a Salamander Gaminghez. Milyen a vezetés, mit kaptok tőlük, ami plusz motivációt jelent?

"Véleményem szerint Magyarországon egyedülálló hátteret tud biztosítani a szervezet, értem itt a külső szakemberek bevonását például, mint marketinges, személyi edző, sőt orvosi staff kapcsán! Mindemellett biztosították számunkra a felkészüléshez és versenyszerepléshez szükséges ruházatot, utazási lehetőséget (külföldre is) és természetesen kiemelném a Salamander Center használatát is. Már szervezés alatt áll a csapatépítéssel egybekötött bootcampet is. A center egyébként nagyon szuper, alig várom, hogy a nagyközönségnek is lehetősége legyen megnéznie, használnia. A vezetőség is nagyszerű, bármikor kérdésünk/kérésünk van, rögtön megkereshetjük őket."


A Salamander Gaming centerének látványterve

Miben változott a játékotok Robza érkezésével?

"Sokkal dinamikusabb lett a játékunk, hamarabb vagyunk képesek döntéseket hozni nehezebb szituációkban, akár játék közben is. Ez az eddigi gyakorló eredményeinken is megmutatkozik, több CL és PL MIX csapatot tudtunk megszorongatni vagy akár megverni."

Mit szólsz a két új operátorhoz, Nökkhöz és Wardenhez?

"Sajnos nem volt alkalmam játszani velük, viszont így az eddigiek alapján, Wardent mondanám annak az operátornak, aki valahogy be tud majd illeszkedni ebbe a métába. Nokk inkább ilyen ranked karakter lesz véleményem szerint."

Mikor láthatjuk először tétmeccsen a Salamander ötösét?

"Az első nagyobb mérkőzésünk a Challenger League Open Qualifier-en lesz. Bizakodóak vagyunk, be szeretnénk jutni, és ehhez minden tőlünk telhetőt megteszünk."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!