Készüljetek a csobbanásra, elő a röplabdával, megérkezett az RL nyári eseménye!

A Psyonix mindenkit elkalauzol a '80-as évekbe a legújabb nyári eseménnyel.

Ki ne emlékezne az 1980-as évek legnagyobb filmjeire? Szellemirtók, Knight Rider, Vissza a jövőbe és még jópár szintén neves cím ezeken kívül. Aki szerette ezeket a filmeket, azok nosztaligázhatnak, a Psyonix ugyanis mindenkit elkalauzol a '80-as évekbe a legújabb, nyári esemény keretein belül.

A június 10-én kezdődő 9 hetes eseményben számtalan élményben lehet részünk: ingyenes elemek, licencelt DLC-k, rövid ideig elérhető játékmódok, és sok egyéb! (De nem elfecsegni, ez még titok) Ezen különböző események három külön ünneplésben fognak megjelenni. Mindegyik három hétig fog tartani és hasonló lesz, mint a korábbiak során bármelyik: az online lejátszott mérkőzéseid után kazettákat gyűjthetsz, amelyeket pedig beválthatsz az egész nyáron bármilyen '80-as évekbeli elemre. Az elérhető lista 3 hetente változni fog, ezáltal pedig új és új elemek lesznek elérhetők. Az esemény legvégén azonban lesz egy hét, amikor bármelyik korábban elérhető elemet még beszerezhetsz.

Ünnepeljük hát a legnagyobb címeket

Az esemény során a következő ikonikus filmek bármely részével találkozhatsz majd:

  • Szellemirtók
  • Knight Rider
  • Vissza a jövőbe
  • E.T., a földönkívüli
  • Kincsvadászok
  • Karate kölyök
  • DreamWorks Voltron Legendary Defender
  • WWE

Ráadásul az aranytojások is részei lesznek az eseménynek, amelyek kinyitásával az Elevation, Victory, Turbo és Nitro ládák tartalma közül bármelyiket megkaphatod. Három hetente legfeljebb öt tojást tudsz szerezni.

Ecto-1 és K.I.T.T., a pálya a tiétek

Két prémium licencelt DLC is megvásárolható lesz a közeljövőben, ezek pedig a Szellemirtók Ecto-1, illetve a Knight Rider Autócsomag nevekre hallgatnak. Ha készen állsz szellemekre vadászni, az Ecto-1 járműve csak rád vár. Az idén a megjelenésének 35. évfordulóját ünneplő ikonikus filmet a DLC az Ecto-1 autóval, kerékkel, egy boosttal, topperrel, szellemírtós bannerrel és avatárszéllel, valamint gólrobbannással ünnepli.

Ha viszont K.I.T.T. volt a kedvenced, akkor sem maradsz üres kézzel, ugyanis később ez is beszerezhető lesz. A Szellemírtók DLC június 10-étől, 1.99$-ért (kb. 500 forintért) szerezhető majd be, míg a Knight Rider DLC a későbbiekben fog megjelenni.

Limitált ideig elérhető játékmódok

Az esemény nem csak ennyit tartalmaz. Ennek keretein belül ugyanis három új, ideiglenes játékmód is elérhető lesz a játékosok számára. A Szellemirtókat ünnepelve ideje szellemeket is vadászni. A Blockbusters időszak keretein belül 3v3 formátumban mindkét csapatnak a protonágyúikkal kell a labdát az ellenfél térfelére juttatnia. Ebben a játékmódban ijesztő fényhatások és szellemek lesznek majd az Urban Central pályáján, ez a játékmód pedig július 1.-ig lesz játszható.

Ezt követően a Culture időszakban, szintén 3v3 formátumban, mindkét csapatnak a Rumble-ből ismert Tüske szupererő a rendelkezésére fog állni, hogy cipeljék a labdát, viszont ez kikapcsolható lesz, ezáltal ki is lehet majd lőni a labdát. Ez a játékmód a Throwback Stadionban lesz elérhető, ugyanis a játék ekkor ünnepli majd 4. születésnapját is.

Végezetül pedig itt az idő, hogy fürdőruhát húzzunk, kimenjünk a strandra és röplabdázzunk egyet. A Television időszakban ugyanis, 2v2 formátumban, a Salty Shores-on ugyanis lehetőségünk lesz röplabdázni, ahol a labda a megszokottnál nagyobb lesz, a gravitáció kevésbé érvényesül rajta, valamint a curveball mutátor is be lesz kapcsolva. A cél egyszerű: le kell pattintani az ellenfél térfelén a labdát.

Az előbbi események tehát összefoglalva:

  • Blockbusters: június 10. - július 1.
  • Culture: július 1. - július 22.
  • Television: július 22. - augusztus 12.

A tartalmak az 1.63-as patch-csel letöltésre is kerülnek, június 10-én pedig neki is lehet kezdeni a kazetták gyűjtésének!

A patch részletei itt elolvashatóak magyar nyelven:

Titeket megfogott valamelyik játékmód? Mennyire nyűgözött le az esemény?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!