Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare története könnyeket csal a szemekbe

Loemifar | 19/06/06 15:23
Cikk mentése

A hamarosan megjelenő CoD: MW kampánya után szem nem marad szárazon.

Hirdetés

2019-ben újra visszatér az Infinity Ward a legsikeresebb sorozatához, ugyanis október 25-én érkezik a Call of Duty: Modern Warfare, ami az ígéretek szerint a legszebb, legsötétebb és legrealisztikusabb darabja lesz a világ legsikeresebb FPS játék franchise-ának. A tesztelők már megkapták a lehetőséget arra, hogy kipróbálják az egyjátékos kampányt, aminek lezárása után Drift0r, a népszerű youtuber azt nyilatkozta, hogy a hírhedt "No Russian" küldetés a mostani fejezetekhez képest Pixar filmbe való.

 

Az IW művészeti igazgatója Joel Ensile és a játékmenetért felelős csapat vezetője Jacob Minkoff is megerősítette, hogy a játéktesztelők közül többen is sírtak, miközben a kampányt játszották. Nagyon sötét és a valóságnak minél jobban megfelelő elemekből rakták össze az küldetéssorozatot, ami a zseniális átvezetőkkel tényleg olyan, mint egy mellbevágó dokumentumfilm a való világról. A felkavaró és nyers jeleneteken rengeteget dolgoztak a világ minden pontjáról összeverbuválódott csapatban, így a különböző kultúrák és nemzetek közös munkájának lehet tekinteni az apró elemekből összeállt nagy egészet. Nem állítják a fejlesztők, hogy minden elemében megértették azt, hogy a különböző események milyen hatást gyakorolnak az egyes emberekre, de mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető legéletszerűbb reakciók köszönjenek vissza a képernyőkön.

Természetesen a marketing része, hogy a megjelenés előtt az Infinity Ward is az egekig magasztalja a saját játékát, de ha egy történet idén tényleg nagy közönséget képes megszólítani, miközben a modern kor problémáit helyezi a középpontba, az a Call of Duty: Modern Warfare.

Ti mit vártok a kampánytól?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • nagyonjo33 5 hónapja
    Hát nemtudom én kicsit kételkedem ebben :S bár örulnék neki ha tényleg jó lenne mert már tényleg hiányzik egy jó cod captain priceal ;)
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?