Kiderült milyen hosszú lesz a Call of Duty: Modern Warfare kampánya

Kiderült milyen hosszú lesz a Call of Duty: Modern Warfare kampánya

Újabb részletek derültek ki a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare sztorijáról.

A Call of Duty: Modern Warfare (2019) hypevonat tovább dübörög, aminek kazánját folyamatosan fűtik a játékon dolgozók. Legutóbb megtudtuk, hogy szem nem marad szárazon a kampány után, most még több részletet árult el Taylor Kurosaki, az Infinity Ward narratíváért felelős igazgatója.

Kurosaki nem árult zsákbamacskát, hanem kerek-perec kijelentette, hogy nem kell hosszú egyjátékos módra számítani a CoD: MW-től. Nagyjából 5-9 órás játékidőt kapunk a sztoritól, ami önmagában igen kevésnek tűnik. Ennek a viszonylag tág intervallumnak is megvan az oka, Kurosaki elárulta, hogy nehéz belőni pontosan meddig tart végigtolni a kampányt, ugyanis még nem fejezték be a fejlesztők. Apróbb játékmenet változások és kisebb csavarokra még számítani kell, amik lehet, hogy további plusz perceket adnak majd hozzá a játékidőhöz.

A kampányról megtudtuk, hogy teljesen eltér majd a Call of Duty 4: Modern Warfare történetétől, annak ellenére, hogy a cím sokakat megtéveszthet. Új karakterekkel ismerkedhetünk meg, akik eddig sosem látott helyzetekben mutathatják meg, mire is képesek. A veterán CoD rajongóknak is lesz okuk az örömre, ugyanis az biztos, hogy Captain Price és John"Soap" McTavish is visszatér, igaz a ráncok mélyebbek mindkettejük arcán. Kurosaki számos jelzővel illette még a kampányt, amik jól mutatják, hogy valami egészen elképesztővel készült nekünk az Infinty Ward csapata. Kemény, de ugyanakkor magával ragadó események láncolatát élhetjük majd át, amik az eddigi legvalóságosabban mutatják majd be, hogy milyen is az a modern hadviselés. 

Október 25-én érkezik majd a Call of Duty: Modern Warfare a boltokba PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Egyelőre nincs hír arról, hogy Nintendo Switchre, vagy Google Stadiara készül-e port, de ha sikeres lesz a játék, és miért ne lenne az, akkor biztosan jöhet a megjelenés a többi platformra is.

Ti várjátok már a játékot?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!