Hétvégi masszív leárazás az E3 előtt és ingyenesen játszható az R6S!

Hétvégi masszív leárazás az E3 előtt és ingyenesen játszható az R6S!

Ha már hiányoltad volna az Ubisoft akcióját, akkor most újra érdemes megjegyezni ezt a dátumot.

A jövőhéten a kiadó megjelenik az E3 konferencián, addig viszont lesz egy hosszú hétvége, és most a sok szabadidő alatt bárki kipróbálhatja és hasíthat a Rainbow Six: Siege-el. Ingyenes hétvégét kínál az Ubisoft minden platformon, és az ajánlatuk már június 6-án elkezdődött. A teljes játék (pályák és módok, valamint az operátorokat is beleértve) elérhető a vállalkozó kedvű játékosok számára. A hétvégi FPS móka tehát már életbe lépett és egészen június 9-ig tart. Xbox játékosok jobb ha észben tartják, hogy kelleni fog hozzá egy Xbox Live Gold tagság, viszont azt írták PC és PS4 kapcsán nincs szükség semmi hasonlóra.

Ez a promó egyik része volt csak, ugyanis a hétvége alatt egy hatalmas leárazás is érvényben lesz. Hozzátartozik, hogy az ingyenes időszak alatt kifarmolt operátorokat megkapjátok, ha egyszer beszereztétek a játékot ezen akció során. A hivatalos weboldal információja szerint 70 százalékkal olcsóbban vásárolhatjátok meg az R6S-t a következő három napban. Szólhattok az ismerősöknek vagy éppenséggel meglephetitek őket egy kópiával, ha szeretnétek és a nyárra meg is van a program.

Emellett a korábban beharangozott Twitch Rivals 5vs5 jótékonysági mérkőzésre a két zenész vezetésével bemutatták a teljes csapatokat is:


A bal oldali T-Pain, míg a jobb oldali négyes Lil Yachty irányítása alatt küzd majd meg az E3-on.

Az akcióval kapcsolatban látogassátok meg az Ubisoft honlapját.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!