Rainbow Six Quarantine - új címről híresztelnek, melyet az E3-on jelentenek be?

Rainbow Six Quarantine - új címről híresztelnek, melyet az E3-on jelentenek be?

Az Ubisoft hétfőn egy Rainbow Six spin-off játékot fedhet fel az E3-on, állítja több forrás egybehangzóan.

Az E3 expo előtt sok hír és pletyka terjeng általában, na meg persze az utóbbi években a szivárogtatás is sajnos erősen előtérbe került. Most az Ubisoft kapcsán röppent fel egy szóbeszéd, ugyanis több forrás egybehangzóan állítja, hogy Rainbow Six Quarantine néven futó kooperatív shooter játékon dolgoznak, melyet a konferencia hétfői napján jelentenek be. Talán azért is érdemes odafigyelni erre az infóra, mert a Watch Dogs 2, a Ghost Recon: Breakpoint és a Roller Champions is a szivárgás áldozata lett, a hivatalos bejelentések előtt már kikerültek részletek a netre a korábbi játékaikkal kapcsolatban.

Előzetes híresztelések alapján, illetve a Kotakunál dolgozó Jason Shreier információi szerint erre már láthattunk utalást a Watch Dogs 2-ben, akkor ugyanis az Ubi irodájába kellett betörni egy alkalommal, ahol Pioneer néven teaselték a projektet. Azóta már azt állítják egy ResetEra topikban, hogy az új cím létezik, azonban nincs köze a Pioneer vonalhoz.


Az Outbreak rengeteg játékos szívébe belopta magát

Nem lehet véletlen ezen döntése a kiadónak egyébként, hiszen ha összerakjuk a kirakóst láthatjuk, hogy a korábban (2018 márciusa) bemutatott Outbreak - maroknyi operátorral indultunk a fertőzés ellen - játékmód az R6S-ben hatalmas sikert aratott. Olyan nagy népszerűségre tett szert rövid idő alatt, hogy a rajongók azóta is követelik és szeretnék viszontlátni a Siege-ben. Erre nem volt esély, miután már akkor kijelentették, ez a mód egyszeri alkalom volt a taktikai lövölde életében, viszont ha a Quarantine valóban elkészül, akkor már tudjuk miért döntöttek így a kiadónál. Az Outbreak eseményeit követően folytatást kaphat ez az esemény, és ezt a hypevonatot meglovagolva újabb játékuk lehetne telitalálat.

Azt egyelőre pontosan nem tudni, hogy operátorokkal találkozunk-e az új alkotásban, mert akár saját karaktereket is létrehozhatnak az új világ és történet esetében. Mindenesetre az Outbreak és a Quarantine nagyon hasonló téma, fura lenne, ha nem következne az egyik a másikból.

Az izgalom tehát fokozódik, és alighanem június 10-én, hétfőn okosabbak leszünk az E3-as Ubisoft bejelentések után.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!