Egyjátékos kampány az R6S-ben? Az Ubisoft úgy tűnik hajthatatlan!

Egyjátékos kampány az R6S-ben? Az Ubisoft úgy tűnik hajthatatlan!

Van olyan játék, aminek jól áll és szinte kihagyhatatlan részét képezni és van olyan alkotás is, amiből egyáltalán nem hiányzik. Elő szokott fordulni, hogy később pótolják a Single Player játékélményt, pontosabban a kampányt, de ebben az esetben az Ubisoft meglepő válasszal rukkolt elő.

A 2015-ös indulása óta a Rainbow Six: Siege kapott már hideget és meleget is, de talán a legfurcsábbnak a rajongók egy rétege azt tartja, hogy a Tom Clancy szériának legfrissebb epizódja semmilyen Single Player kampányt nem tartogat számukra. Az előtte kiadott Vegas és Vegas 2 is nagy sikert aratott és sokat jelentett az Ubisoftnak a pozitív fogadtatás.

Tavaly már megkérdezték Alexandre Remyt, a játék brand directorát, erről a témáról, viszont akkor egy fura hasonlattal letudta a választ:

"Ha építesz egy kosárlabda csarnokot, akkor ott gondoskodsz róla, hogy futballozni is lehessen?"

Szokatlan összehasonlítás volt, mindenesetre most már tisztábban látunk, hiszen nem olyan rég megint előkerült ez a topik. Mostanra kijelentették, hogy ők továbbra is ezen a vonalon haladnának és nem akarnak egyjátékos módokkal foglalkozni.

Bár kicsit megtévesztő volt az év eleje, amikor is egy közvéleménykutatás keretein belül kérdeztek rá, hogy szeretne-e látni a közösség új játékmódokat. A válaszok között ott volt lehetőségként a Single Player Campaign is, de lehetett voksolni új kooperatív PvE, valamint open world felfedezős módra is.

A véleményük viszont teljesen egyértelmű:

"Nem, nem, nem. A Rainbow Six solo/egyjátékos ötlete az halott. Egyszerűen a Siege kapcsán ezt el kell felejteni. Azt szeretnénk, ha mindvégig megmaradna tiszta, ízig-vérig competitive multiplayer játéknak. Minden erőforrásunkat erre használjuk fel, és ha nem így tennénk, akkor nem lennénk hűek önmagunkhoz. Ha van egy játékod, ami folyamatos támogatást igényel, ezáltal törődni kell a patcheléssel és a balanszolással, azt gondolom nagy luxus lenne ilyen módon diverznek lenned. A rajongóink magas színvonalat várnak el tőlünk az R6S kapcsán. Miért osztanánk meg a figyelmünket egy közepes egyjátékos kampány érdekében?"

Ezek szerint valószínűleg azért látjuk inkább a kiadó részéről, hogy a meglévő tartalmaikat újítják fel. Szó volt róla, hogy a régi operátorok ráncfelvarráson esnek át, részletesebb és mélyebb személyiséget és háttérsztorit kapnak majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!