Mobilon küzdhetünk majd az R6S, Ghost Recon és Splinter Cell karakterekkel

Az Ubisoft mobilon is megvillantja tehetségét, és az RPG elemeket felvonultató akció játékban a korábbi alkotásokból jól ismert karakterek csapnak össze.

A Tom Clancy's Elite Squad névre keresztelt új játékban, melyet mobilokra fejlesztenek, a rajongók a kiadó korábbi játékaiból ismert karakterekből állíthatnak össze maguknak csapatot. Ez azt jelenti, hogy találkozhatunk arcokkal a Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six Siege, és a The Division szériákból is. Ezek után nincs más dolgunk, mint egymásnak ereszteni őket egy valós időben történő taktika csatában.

Így eshet meg az a szerencse, hogy egymásért vagy egymás ellen küzdhet Sam Fisher, Montagne, Caveira, Nomad és El Sueño, valamint még sokan mások, akiket egyébként a játék előrehaladtával fejleszthetünk és erősíthetünk. Egy játékosnak maximum 5 katona lehet a csapatában, és velük küzdhetjük végig a sztoriközpontú kampányt, de simán csak más játékosok ellen is harcba küldhetjük legjobbjainkat az online térben a PvP Arenaban, de akár a Guild Wars segítségével barátaink erejéhez is csatlakozhatunk.

A Tom Clancy's Elite Squad iOS-re és Androidra érkezik, de egyelőre pontos megjelenési dátummal nem szolgált a kiadó. Az alábbi weboldalon előregisztrálni viszont már lehet, és ha ezt megteszitek, akkor egy exkluzív karakter, a Ghost Reconban látott Cole D. Walker üti a markotokat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!