Idő előtt lehullt a lepel a következő operátorokról?

Az E3 végével nem múlt el a szivárogtatásos hangulat: ha hihetünk a pletykáknak, izgalmas operátorok csatlakoznak nemsokára a Siege-brigádhoz.

Nem ez lenne az első eset, hogy egy leaknek, vagy egy előzetesen kiszivárogtatott információnak köszönhetően rengeteg rajongó már tudta, hogy milyen eszközökkel harcolnak majd az újdonsült operátorok.
A jelek arra utalnak, hogy valami hasonló történt jelenleg is. Ugyan az Operation Phantom Sight kódjai még csak nemrég kerültek a helyükre, egy megbízható forrásként ismert fórumozó, ResetEra már az új szezonról csöpögtet információkat. Szerinte a támadóoldalt erősítő karakter grappling hookkal, tehát mászókarommal vág majd neki az akcióknak. Elméletileg ez a karom az ablakokon keresztül is használható lesz. A védők pedig kiegészülnek egy olyan lerakható pajzzsal, amin egy robbanás veszélyes tartályt is találunk.  A tartály kilövésének esetén az tűzzel áraszt el mindent maga körül.

Bár a következő szezon még messze van, ResetEra eléggé jól értesült szokott lenni. Ti mit gondoltok, ilyen operátorokra lenne szükség a rosterben?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!