Újabb rombolás várhat a Fortnite szigetére, Polar Peak teremtménye éhes

Újabb rombolás várhat a Fortnite szigetére, Polar Peak teremtménye éhes

Egyre több kisebb épület dől össze, de vajon a szörny hibája mindez?

Ahogyan azt már megszokhattuk, a Fortnite Battle Royale szigetén folyamatosan zajlanak a háttértörténet eseményei, a kilencedik szezonban Polar Peak mélyéről tört elő egy igen termetes teremtmény, amely aztán ugrott egy hasast a tengerbe. Noha a szörnyből a mai napig csak a szemét, és a méretes lábnyomait láthattuk, bizonyos időszakonként érkeznek hozzá kisebb-nagyobb információk. Az például már biztos, hogy Polar Peak vára nem összedőlt, hanem magával vitte a dög.

A sztoriba aztán bekapcsolódott az Epic Games kreatív igazgatója is, Donald Mustard, aki már több szezon óta szeret célozgatni a játék következő eseményeire. Amikor az állatkánk kitört a jéghegy fogságából, akkor Donald a Twitter fiókja pozícióját Circlingre, vagyis körözésre állította, és láss csodát mi történt, felbukkant a szörny a sziget körül.

Tegnap azonban Donald Twitter helyzete újból módosult, ezúttal Hungry-ra, vagyis éhesre. Mindeközben a szigeten már a második épület dőlt össze teljesen váratlanul, ha mindez a szörnyhöz kapcsolódik, akkor a szezon hátralévő részében még nagyobb rombolásokra számíthatunk talán.

Az első ház Snobby Shores északi épülete volt.

Ezt követte néhány órával ezelőtt Pleasant Park modern viskója.

Mivel nincsenek lábnyomok a közelben, így nem lehet teljes bizonyossággal azt mondani, hogy a teremtmény műve mindez, de bármi megeshet. Elképzelhető egyébként, hogy magát a szörnyet a szezon utolsó egy-két hetéig nem is fogjuk látni, az Epic ugyanis szeret szezonról szezonra egyre grandiózusabb in-game eventet csinálni, és hát mi más lenne durvább egy live unvaultnál, illetve vulkánkitörésnél, plusz két város lerombolásánál? Hát egy óriás kiemelkedése a tengerből.

Donald posztjához egyébként hozzátartozik még az is, hogy a borítóképét lecserélte Kevinre, bár azóta ismét újított ezen a téren, szóval lehet, hogy ennek nincsen semmi jelentősége, csak trollkodott picit a kolléga.

Szerintetek mitől dőlt össze a fenti két épület?

A Reaper és John Wick skinek eredetét olvastad már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!