Legtöbbünk fasorban sincs hozzá képest - ő lenne a legjobb női játékos?

Legtöbbünk fasorban sincs hozzá képest - ő lenne a legjobb női játékos?

Eredményeit kimagasló játékismerettel és kizökkenthetetlen koncentrációval érte el abban a játékban, amit elsősorban férfiak játszanak.

Oldalunkon igyekszünk minden fontosabb hírről, eseményről és történésről beszámolni nektek, illetve időnként külön cikkeket is szentelünk a legkiválóbb tankászoknak, így készítettünk már interjút Dakillzorral és Mailanddel is, akik sokak szemében a legjobb World of Tanks játékosoknak számítanak.

Nem titok, hogy a World of Tanks elsősorban a középkorú férfiak játéka, így igazán ritkaságszámba megy, amikor női játékosokat mutatunk be, de természetesen erre is volt már példa. Legújabb cikkünk középpontjában ezúttal egy olyan 24 éves orosz lány áll, akihez képest játéktudás tekintetében a legtöbbünk fasorban sincs.

Emilia_FV - A legjobb női World of Tanks játékos?

Emiliáról rendkívül keveset tudni. Az előző bejegyzésben foglaltakon túl leginkább csak annyit, hogy jelenleg Szerbiában él, mobilnetről játszik és rendszerint közvetíti a mérkőzéseit Twitch csatornáján, -sajnos kommentár nélkül. 

Egyik legjobb meccsét nem is olyan régen futotta kedvenc tankjával, az Object 279 (e) szovjet nehéz harckocsival, amihez egy rövid angol bevezetőt is fűzött, aminek köszönhetően egy kicsit jobban megismerhetjük a személyiségét. Visszahúzódásának oka, hogy autizmus spektrumzavara van, így számára a tankok világa egy olyan hely, ahová a valóság elől menekülhet.

Kiválóságjelek a leglehetetlenebb tankokra is

Aki valaha próbálkozott harmadik kiválóságjelet szerezni például az Object 907-re, a T-22-re, az Object 260-ra vagy épp az Object 279-re, az tudja, hogy milyen nehéz művelet ez, és aki nem, annak is sokat mondóak lehetnek a képen látható átlagsebzések. A tüzéreken kívül talán nincs is olyan tier X-es tankja, amivel nem szerezte még meg a harmadik kiválóságjelet.

Ha élőben is figyelemmel kísérnéd a játékát, akkor a beágyazott Twitch csatornán teheted meg. Sajnos az élő adások elég hektikusak, így aztán azt tanácsoljuk, hogy nyomjatok rá a követés gombra, hogy értesítést kapjatok a közvetítésekről.

Végül pedig emelnénk előtte virtuális kalapunkat, és ezúton is gratulálnánk lélegzetelállító teljesítményéhez!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.