Hirdetés

Legtöbbünk fasorban sincs hozzá képest - ő lenne a legjobb női játékos?

Scheff | 19/06/19 10:31
Cikk mentése

Eredményeit kimagasló játékismerettel és kizökkenthetetlen koncentrációval érte el abban a játékban, amit elsősorban férfiak játszanak.

Hirdetés

Oldalunkon igyekszünk minden fontosabb hírről, eseményről és történésről beszámolni nektek, illetve időnként külön cikkeket is szentelünk a legkiválóbb tankászoknak, így készítettünk már interjút Dakillzorral és Mailanddel is, akik sokak szemében a legjobb World of Tanks játékosoknak számítanak.

Nem titok, hogy a World of Tanks elsősorban a középkorú férfiak játéka, így igazán ritkaságszámba megy, amikor női játékosokat mutatunk be, de természetesen erre is volt már példa. Legújabb cikkünk középpontjában ezúttal egy olyan 24 éves orosz lány áll, akihez képest játéktudás tekintetében a legtöbbünk fasorban sincs.

Emilia_FV - A legjobb női World of Tanks játékos?

Emiliáról rendkívül keveset tudni. Az előző bejegyzésben foglaltakon túl leginkább csak annyit, hogy jelenleg Szerbiában él, mobilnetről játszik és rendszerint közvetíti a mérkőzéseit Twitch csatornáján, -sajnos kommentár nélkül. 

Egyik legjobb meccsét nem is olyan régen futotta kedvenc tankjával, az Object 279 (e) szovjet nehéz harckocsival, amihez egy rövid angol bevezetőt is fűzött, aminek köszönhetően egy kicsit jobban megismerhetjük a személyiségét. Visszahúzódásának oka, hogy autizmus spektrumzavara van, így számára a tankok világa egy olyan hely, ahová a valóság elől menekülhet.

Kiválóságjelek a leglehetetlenebb tankokra is

Aki valaha próbálkozott harmadik kiválóságjelet szerezni például az Object 907-re, a T-22-re, az Object 260-ra vagy épp az Object 279-re, az tudja, hogy milyen nehéz művelet ez, és aki nem, annak is sokat mondóak lehetnek a képen látható átlagsebzések. A tüzéreken kívül talán nincs is olyan tier X-es tankja, amivel nem szerezte még meg a harmadik kiválóságjelet.

Ha élőben is figyelemmel kísérnéd a játékát, akkor a beágyazott Twitch csatornán teheted meg. Sajnos az élő adások elég hektikusak, így aztán azt tanácsoljuk, hogy nyomjatok rá a követés gombra, hogy értesítést kapjatok a közvetítésekről.

Végül pedig emelnénk előtte virtuális kalapunkat, és ezúton is gratulálnánk lélegzetelállító teljesítményéhez!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Sics68 4 hónapja
  Hát, tud!
  0 0 Válasz
 • _SturmGun_ 4 hónapja
  Hát nem semmi a csaj
  0 0 Válasz
 • Csory 4 hónapja
  Hát OP ruszki heavy + prémium lövedék egyböl. Számomra ez a tudását is nagymértékben csökkenti.
  1 3 Válasz
  • Yokaimo 4 hónapja Csory
   Hát figyelj ruszki op heavy így vagy úgy,de próbálj meg rátenni 3 gm-et :D még ha 3x erősebb lövedéket adnának a mostani prémnél sem tudnám megcsinálni :D szerintem azért van ott skill :D
   0 0 Válasz
  • gunterland1 4 hónapja Csory
   Hát nem tudom, hogy te milyen játékos vagy, de én biztos nem tudtam volna lehozni így a meccset op tank meg prém lövedék ide vagy oda. Brutál statja van a csajnak.
   0 0 Válasz
 • mekler87 4 hónapja
  Én biztos nem tudtam volna így megoldani mint a csajszi , nekem teljes mértékben át jött a tudása . Szerintem megérdemelte a győzelmet , a gold lőszer meg nem jelent soha sikeres átűtést ezt mindenki tudja .
  0 0 Válasz
 • nyisa70 4 hónapja
  Igen én is végig néztem a videót, és az jött le belőle minél többet fizetsz annál jobb vagy. Oda adnám neki az én másik profilomat tuti nem hozná le így a csatát, persze amit a szabályzat tilt. Amikor egy álló tankra lősz és 5-ből egyszer sebzed többi mellé föle vagy le pattan. Itt ahova célzott az oda is ment. Az ilyennek 10 böl 8 szor ilyen csatája van. Ami nekem jó indulattal 10 böl csak 2 szer van ilyen. Érdekes arra a kettőre meg tanultam játszani a többinél csak golyó fogó vagyok.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?