Megállíthatatlan Morphling gépágyú lopott spellből!

Megállíthatatlan Morphling gépágyú lopott spellből!

Azt eddig is tudtuk, hogy Morphling alakváltása okozhat némi zűrt a játéknak, de az alábbi videóban látottakra nehezen talál az ember szavakat.

Biztos mindenki kapott már ki nagyjából 10 perc leforgása alatt. Lehet, hogy a draft ment el és az early gameben tarthatatlan volt az ellenfél, esetleg túl nagy volt a skill különbség a két ötös között. Az alábbi képsorok azonban aligha jellemzőek a meccsekre.

Egy Morphling játékos küzdelme a szokásos módon indult, bement midre és elkezdett lanelni egy Alchemist ellen. Egészen addig nem történt semmi különös, míg el nem érte a 6. szintet, utána a Morph meghozta a kellő áttörést, elég volt egyszer felvennie az Alchemist alakját, onnantól kezdve a koktél bármikor a rendelkezésére állt. Alapesetben ez az ultimate 20 másodpercig tart (Talenttel 40-ig) és minden képességét elérjük ilyenkor az ellenséges hősnek - amelyiknek az alakját felvettük.

Itt viszont az első Unstable Concoction használata után, és az eredeti formáját visszanyerve a spell továbbra is használhat, sőt, se CD, se manacostja nincs. Géppisztolyszerűen lövi azt az ellenfelet, akit meglát. Egyszerűen tehetetlen vele szemben a Dire csapat. Alig 15 perc alatt be is fejezik a meccset.

Azt hiszem ez nem lehet bug, már csak a játékos egér mozgását figyelve is furcsaságra lesz figyelmes az ember, plusz mivel tudja használni a lopott képességet, mert sem hotkey, sem a spell ikonja nem jelenik meg újra, miután visszaváltozik Morphlinggá. Ha ez tényleg csalás, remélhetőleg a Valve közbelép, a játékos pedig elnyeri méltó büntetését.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!