Ma még nevezhettek a pénznyereményes MondoCon R6S versenyre!

Ma még nevezhettek a pénznyereményes MondoCon R6S versenyre!

Június 24-ig lehet jelentkezni a nyári MondoCon Rainbow Six: Siege versenyére, amelyet július közepén rendeznek.

Ha MondoCon, akkor e-sport! Ezen a nyáron sem maradunk R6S LAN nélkül, ugyanis egy komolyabb díjazású versenyről számolunk be nektek. Július 27-én rendezik a MondoCon - PC Guru Show fináléját, azonban a döntősök kiléte egyelőre ismeretlen, hiszen selejtező útján derül ki, ki játszhatnak a helyszínen az értékes nyereményekért. A regisztráció során korhatár nincs, de a pénznyeremény átvételéhez 18 év alatt szülői engedély kell. Egy csapatban pedig legalább 4 magyar játékosnak kell lennie.

Nevezni június 24-ig lehet az alábbi oldalon!

A kvalifikáció június 25-én indul és egészen július 24-ig tart majd, mivel hetente két játéknapot rendeznek a svájci rendszerben történő lebonyolítás során. Összesen négy selejtező (egy selejtező 8 mérkőzést jelent egy csapatnak max) lesz, ezek után pedig a legjobb 4 csapat jut be a playoffba - BO3 dupla ágrajzos.

  • Első forduló: 06.25 és 06.26.
  • Második forduló: 07.02 és 07.04.
  • Harmadik forduló: 07.09 és 07.11.
  • Negyedik forduló: 07.16 és 07.18.

A két legjobb váltja meg a jegyét a fináléra.

A végső győztes gárda 150 ezer Forintot és 5db Urage billentyűzetet, valamint egeret nyer, a második helyezett pedig 50 ezer Forinttal és 5db Samsung SSD-vel lesz gazdagabb.

Ezen kívül ráadásul minden együttesnek lehetősége lesz a Legszebb Play kategóriában elküldenie egy videót, valamelyik saját meccséről. A verseny után maximum 48 órával le kell adni a highlightot, és az győz, akinek a legtöbben tekintették meg az alkotását. A főnyeremény sem lesz akármi, a legjobb videó 1 db Samsung premium monitort ér a diadalmaskodónak. A selejtezőről és a döntőről az alábbi csatornán láthattok közvetítéseket:

Nézd meg PCGuruMagazin élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!