Legalább száz operátor a terv és a Cross-Play is lehetséges

A Ubisoft 100 operátort legalább akar és a cross-play elől sem szárkózik el a Rainbow Six: Siege-ben.

A Ubisoft által kiadott Rainbow Six: Siege taktikai shooter az FPS játékok egy igen különleges szegmensét jelenti. Összetettségében talán nem nagyon hasonlítható egyetlen másik lövöldözős játékhoz sem, a folyamatosan bővülő tartalom, új karakterek és pályák pedig csak tovább mélyítik a stratégiai lehetőségeket. Nem mindig találja el a kiadó persze, hogy milyen újdonsággal álljon elő, és a közösség időnként cserbehagyottnak érzi magát és tengődik a következő frissítésig, mindenesetre mindig igyekeznek előrukkolni valamivel.

A Rainbow Six Quarantine és az új generációs konzolok horizonton való feltünése egy olyan kérdést is felvetett már a rajongókban, hogy vajon elkészülhet-e a játék valódi folytatása. Egyáltalán tervben van esetleg a Ubisoftnál?

A fejlesztők egyik képviselője, Alexandre Remy arról tett említést - bár ezt már korábban is pedzegették -, hogy mindenképpen szeretnék elérni a 100 operátort (jelenleg 48-nál tartanak Recruittal együtt), mielőtt egyáltalán a következő részre gondolnának. Az új konzolok megjelenése kapcsán pedig egyelőre nem terveztek az R6S második részével.


A kép forrása: Sikez youtube csatornája

Remy azt is elmondta, hogy ő már régóta ellenzi a játék folytatását, mivel nem akarná megosztani a közösséget a címek és platformok között. Azonban egy nagy vágya mégis lenne, szeretné ugyanis megvalósítani a Cross-Play lehetőségét, és ha nem is a mostani generáció esetében, de a következő PS és Xbox konzoloknál örülne, ha életképes lenne a terv.

Ez azt eredményezné, hogy mindenki játszhatna mindenkivel, és együtt gyakorolhatnának, szórakozhatnának az emberek, legyen szó PC vagy konzol játékosról. Ilyet látunk már a Fortnite és a Rocket League esetében is. Leszögezte az úriember azért, hogy ez egyelőre csak cél, és bár szeretnék megvalósítani, hosszú még az út, mielőtt valósággá is válik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!