A középtáv mesterlövésze - Secret Mech Hunter bemutató

A középtáv mesterlövésze - Secret Mech Hunter bemutató

Bravúros teljesítménnyel menetelt Legend 9-ig Nohandsgamer ezzel a Secret Mech Hunter deckkel.

Ha a standard ladder összesített győzelmi arányát nézzük, akkor a Hunter magasan veri a mezőnyt, és kapásból több jól működő archetípust is említhetünk, mint a toronymagasan első helyezett Bomb Huntert, de teljesítményben nem sokkal lemaradva ott lohol a nyomában a Midrange, a Secret és a Mech Hunter is, -tehát egészen változatos a felhozatal.

A napokban NoHandsGamer egy Secret Mech Hunter összeállítással érte el a Legend 9-et. A pakliról elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy 11.980 dustot kóstál, és összesen öt legendary lapot tartalmaz, amik közül az egyik SN1P-SN4P, ami máris árnyalja az összképet.

NoHandsGamers's Legend #9 Secret Mech Hunter

Kód: AAECAR8MxwOHBMkErgbbCYDzAqCAA6eCA5uFA+aWA/mWA5+3AwmeAbUDmPAC7/UC8PUCtPYCufgC8pYDtpwDAA==

Ez a Midrange pakli a harmadik körben kezd el kiteljesedni, de addig is a Secretkeeperrel és a secretekkel gondolkozóba ejthetjük ellenfelünket. A kiválasztott secret természetesen ellenfélfüggő, így egy Hunter ellen a Snake Trap és a Snipe működhet jól, míg egy Rogue-t komolyan gondolkozóba ejthetünk egy jól időzített Rat Trap kijátszásával.

A secretek kapcsán érdemes megemlíteni a Subject 9 legendary lapot, ami elképesztő tempót generál, így kihagyhatatlan eleme a decknek. Emellett a koncepció egy erős mech vonalat is kapott, amiben a jól ismert kulcslapok jutnak szerephez, mint a Spider Bomb, Ursatron, Zilliax, a Mechanical Whelp és persze a Rise of the Mechs esemény új legendary mech lapja, SN1P-SN4P.

Kiváló mechek kettős funkcióval

A felsorolt mechek már önmagukban is rendkívül hatékonyak, de a magnetizálással bevitt azonnali sebzésük mellett a pakli Deathrattle vonalával is kiválóan működnek. A Spider Bomb egy mérkőzés alatt többször is elsüthető, amit olyan indikátorok tesznek lehetővé, mint a Fireworks Tech és a Nine Lives, -a hatásfok pedig fokozható, ha a páston van a Necromechanic.

Ha az ellenfél jól védekezik, akkor a board feletti kontrollt a már említett lapokkal, na meg persze a Mechanical Whelppel tarthatjuk fenn. Ha jól játsszuk ki a lapjainkat, akkor például egy Warrior hamarabb fogy ki a Brawlokból, mint mi a mechanikus sárkányokból.

Ha minden kötél szakad, jöhet Zul'Jin

Szerencsére a paklival nem kell kétségbeesetten hajszolni a sebzést, ugyanis egy lassabb lefolyású mérkőzés sem jelent biztos vereséget. A tizedik körös Zul'Jin ismét visszahozhat bennünket egy kilátástalannak tűnő állásból, hiszen mire elérjük a kijátszásához szükséges mana kristályokat, addigra jobb esetben megannyi spellt kijátszottunk, amit egyszerre hoz játékba a legendás Hunter hős.

A pakli kétségtelenül kompetitív, és mivel meglehetősen könnyű beletanulni, ezért mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!