Priest küldetést kaptál? - Négy paklit ajánlunk a teljesítéséhez

Priest küldetést kaptál? - Négy paklit ajánlunk a teljesítéséhez

A Priest küldetéseket is le kell tudni valahogy, ehhez ajánlunk négy életképes paklit.

Ha figyelemmel kíséritek a legfrissebb meta jelentéseket, akkor biztosan tudjátok, hogy a Priest helyzete a standard ladderen meglehetősen hányattatott. Nemcsak népszerűtlen, hanem meglehetősen gyenge osztálynak is számít, és ez sajnos egyaránt igaz a standard, a wild és arena módokra.

Értelemszerűen ha egy kicsit is komolyan veszed a játékot, akkor biztosan nem a Priestet fogod választani, de ha casual vonalon mozogsz, akkor a napi küldetések miatt időnként érdemes lehet elővenni. Egyrészt a jutalom miatt, másrészt kevesebb meglepetés ér majd. Mi lehet rosszabb annál, amikor a top pakliddal azért szenvedsz vereséget egy jóval gyengébbtől, mert nem voltál tisztában a képességeivel?

Purple's Nomi Priest

Kód: AAECAa0GBJeHA9KZA5ibA4adAw3lBKQH9gelCdIK8gz7DL3zAtD+heAuaIA+uKA+qMA7CRAwA=

Csupán a Priest paklik 7,71%-a sorolható ide, és több, mint 16.000 lejátszott mérkőzés adatai alapján 41,58%-on áll a győzelmi aránya. Ezzel egyszerre válik a leggyengébb és legnépszerűtlenebb Priest paklivá a négyből. Ebben természetesen nagyban közrejátszik az is, hogy a leghatékonyabban Zoo Warlock ellen működik, amiből rendkívül kevés van most. Előfordul, hogy egy-egy meglepő módosítással egy profi játékos életet lehet a pakliba, és így van ez a Nomi Priesttel is, aminél Purple találta el a tökéletes receptet.

Thijs's Silence Priest

Kód: AAECAa0GBvsG+wyDlAOHlQOCnQOftwMM+ALdBOUE9gelCdEK0gryDOX3ApH7Aq6bA8idAwA=

Tulajdonképpen az előző pakli ellentéte népszerűségi szempontból. A legtöbben a Silence Priestet választják, pedig győzelmi arány tekintetében csak a harmadik a sorban. Ennek legfőbb oka persze az, hogy meglehetősen könnyű összerakni, ugyanis szinte semmilyen olyan lapot nem tartalmaz, ami komolyabb dust ráfordítást igényelne. A paklival érdemes agresszív tempót diktálni a mérkőzés legelejétől, mert egyáltalán nem ritkák az ötödik, hatodik körös győzelmek sem vele.

Resurrect Priest

Kód: AAECAa0GBqUJ1gq98wKggAPWmQOTmwMM+ALlBMkG0QrTCtcK8vEC+/4Cl4cD2IkDmJsDmZsDAA==

A Priest másik fő játékmechnikai egyediségéből, a feltámasztásból erőt kovácsoló Resurrect Priest a figyelt statisztikai adatokban megegyezik a Silence Priesttel, viszont attól kissé drágább és lassabb paklinak számít. Érdekesség, hogy a Silence Priesttel egyetemben a Heal Druid ellen teljesít a legjobban, -de ezen valószínűleg senki sem húzza fel a szemöldökét a pakliban megbúvó Mass Dispel miatt.

Mech Priest

Kód: AAECAa0GBNYKoIAD0YADn7cDDfgC5QT2B6UJ0QrSCvIM+wym8AKl9QKX9gLl9wKR+wIA

Végül pedig jöjjön a legmagasabb győzelmi arányú Priest pakli, ami 28.440 lejátszott meccs alapján 49,90%-ot hozott az elmúlt időszakban. Annak ellenére, hogy papíron ez a pakli tűnik a leghatékonyabbnak, a gyakorlatban mégse tapasztalható olyan jelentős eltérés közte és az előzőekben bemutatottak között, mint amit a számok sugallnak. A Mech Priest természetesen a minél tempósabb játékot preferálja, és a győzelmet vagy sok kicsi csípéssel vagy egy nagy Divine Spirit és Inner Fire csapással viszi be.

Ti melyik Priest paklival csináljátok meg a küldetéseket?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!