Hiába a Major részvétel, egy indok miatt megvált játékosaitól a LeStream!

Hiába a Major részvétel, egy indok miatt megvált játékosaitól a LeStream!

Ugyan nem mindig hozták a legjobb eredményeket a játékosok, de veretlenek a Pro League 10. szezonjában és a legnagyobb rendezvényekre is rendre kijutottak, viszont a vezetésnek ez nem volt elég.

A csapat magja - Hicks, risze, Crapelle - a tavalyi Paris Major után hívta fel magára a figyelmet tulajdonképpen, akkor még Livennel és Renshiroval kiegészülve végeztek a legjobb nyolcban. Ezt követően a DreamHack Montrealon jutottak el a dobogó legalsó fokáig, majd az EU Pro League S8 negyedik helyét zsebelték be. A csúcsra 6Cup 2018 diadallal értek, amit mondhatni hazai pályán, Párizsban sikerült megnyerniük (ekkor 3 francia játékosuk volt). Ettől függetlenül a Millenium kiszállt, és egy másik szervezet, a LeStream szerződtette az e-sportolókat, bár Liven és Renshiro helyére Alphama és UUNO érkezett.

A következő 6 hónap kicsit felemásra sikeredett, ez a mix ugyan elhódította a 2019 Gamers Assembly kupáját, és kiharcolták a részvételt a Six Invitational 2019-re Montreálban és a 9. szezon milánói döntőjére is, de a jó eredmények az utóbbi két esetben már elmaradtak. UUNO távozott a G2-hoz ennek hatására, a hiányát a német Koreyval igyekeztek pótolni.

A változtatás bevált, második helyen végeztek Allied Esports Vegas Minorön és jelenleg ők az egyetlen csapat, akik veretlenek a Pro League 10. szezonjának alapszakaszában. Hiába viszont a pazar teljesítmény, a szervezet úgy döntött megválnak játékosaiktól, pedig a DreamHack Valencia és a Raleigh Major versenyeken is biztos résztvevőnek számítanak. Ezeken a rendezvényeken a Looking for an Org néven indulnak.

A döntés a LeStream részéről viszont nem feltétlen az eredményekben keresendő, ugyanis egy komoly és abszolút a legjobbak közé pályázó ötösről beszélhetünk, tehát kicsit furcsa, hogy néhány nappal a Major előtt küldték el őket. A játékosok Twitlongeren osztották meg gondolataikat, melyben megköszönték a lehetőséget a támogatónak, de azt is leírták mi volt a tényleges indok:

"Néhány szóval szeretnénk megmagyarázni, hogy miért döntött így a LeStream: nem kerültek be a Ubisoft Pilot Programjába, és úgy látták jónak, hogy a Rainbow Six tovább már képezi részét az esport stratégiájuknak."

A Ubisoft 16 csapatot támogat a Pilot Program keretein belül. Ez olyan plusszal jár a résztvevők számára, minthogy részesedést kapnak az eladott tárgyak, in-game szettek, valamint a különböző rendezvények nyereményei után.

A LeStream, jelenleg Looking for an Org felállása jelenleg:

  •  Valentin "risze" Liradelfo
  •  Théophile "Hicks" Dupont
  •  Léo "Alphama" Robine
  •  Maurice "AceeZ" Erkelenz
  •  Lukas "korey" Zwingmann
  •  Laurent "Crapelle" Patriarche (edző)

Jól döntött a LeStream vezetése szerintetek?

A borítókép forrása: siege.gg

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!