Hirdetés

Azonnal elfogadnánk ezeket az Overwatch Ultimates figurákat!

Loemifar | 19/07/05 10:00
Cikk mentése

Újabb karakterek tűntek fel az Overwatch Ultimate sorozatban!

Hirdetés

A Blizzard és a Hasbro közös projektjében a valóságban "elevenednek" meg az Overwatch legnépszerűbb karakterei. A különleges Overwatch Ultimates figurák közül már többet beszerezhetünk a hivatalos boltokból, de a Hasbro nem pihen, ugyanis újabb három hőst jelentettek be, amiknek a miniatűr másait azonnal kitennénk a polcunkra. Junkrat, McCree és Zarya érkezik hamarosan a boltokba!

A figurák mindegyike 6 hüvelyk, azaz 15,2 centiméter magas. A kiegészítőkkel és a szabadon mozgatható végtagokkal egyedi pózokba állíthatjuk be őket, legyen az egy felemelt pajzs, vagy egy magasba emelt ököl. Kiváló minőségű anyagokból készítették az összes bábut, amelyek megszólalásig hasonlítanak a játékban látott eredeti változatukhoz. Akár egy egész csapatot is összeverbuválhatunk a jelenleg elérhető karakterekből, amiknek azért megkérik az árukat. A legolcsóbb helyeken is több, mint 6000 forintot kérnek el az egyes akciófigurákért, a hivatalos Hasbro oldalon 50 dollárért, azaz nagyjából 14000 forintért is forgalmazzák a legdrágábbakat. Jelenleg  Reinhardtot, Soldier: 76-et, Anát, Pharaht, Mercyt, Sombrát, Luciot, Tracert és Reapert húzhatjuk be, de hamarosan Junkrat, McCree és Zarya is elérhető lesz a boltokban.

A minőségi termékek nem csak feldobják minden gamer asztalát, de abban is biztosak lehetünk, hogy nem fog lepattogni néhány hét után róluk a festék, vagy nem törnek szét azonnal, ha véletlen leverjük őket a helyükről. Állati jól néznek ki a bábuk, amiket ti is megtekinthettek, ha ide, vagy az alábbi Junkrat képre böktök!

Ti melyiket fogadnátok el?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • raveride 5 hónapja
    na végre egy cikk overwatch témában, több hónap után! Mi lett az itteni cikkíróval, sensevida-val? mert ő írta eddig, és majd mindennap volt cikk...
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?