Hirdetés

Profi meccsek skinek nélkül? Ezt szeretnék a versenyzők!

TZeus | 19/07/11 16:15
Cikk mentése

Skinek nélkül kicsit szürkébbek lennének a meccsek, de egy fokkal igazságosabbak is.

Hirdetés

Az új tartalomból nincs hiány, mindig kitalál valamit a Ubisoft, főleg skinek terén. Idén már a negyedik évét tapossa a Rainbow Six: Siege, és hazudnék ha azt mondanám nem vértezték fel az operátorokat több száz különleges öltözékkel. Némelyik csak átszínezés vagy egy csepp változtatást rejt magában, de akadnak olyanok is, amelyek új köntösbe öltöztetik a karaktert.

Ez bizonyos esetekben akár zavaró is lehet, mert vagy túl sok látszódik belőlünk vagy egyszerűen nehezebb felismerni az ellenfélnek kivel is vagyunk (bár ez számunkra kedvezően hat, de akkor sem szép dolog.) Az elmúlt időszakban egyre több professzionális játékos szólalt fel annak érdekében, hogy a kompetitív mérkőzéseken - hivatalos versenyeken és rendezvényeken - ne lehessen viselni ezeket, vagy legfeljebb a Pro League skineket használhassák csak a játékosok. Az egyik fő oka ennek, hogy a tematizált kozmetikai cuccok miatt sok operátor kap nagyon hasonló színű ruházatot, és néha fogalmuk sincs, kit lőttek le az akció hevében.

Pengu állt elő egy ötlettel, miszerint lehetne egy default opció a custom gamek esetében, így mindenki az operátorok alapkinézetével futna ki a pályára. A fairplay és a következetesség szerinte ugyanis nagyon fontos, a mostani rendszer viszont ezt teljesen ághágja. Azért, ha már neki nehéz azonosítani az ellenfelet, lehet benne valami.

Az ESL már elindult ezen az úton, ugyanis korábban kitiltották a professzionális meccsekről Twitch és Valkyrie elit skinjeit, mivel azok átszínezik az operátorok kütyüit is, amiket így nehezebb észrevenni, ezzel előnyhöz jutnak az ezt használó játékosok. Viszont rengetegen követik ezeket a párharcokat és hát kevés helyet tudna az ember elképzelni a reklámozásra, mint a profi ligákat. Kérdés, hogy a top játékosok szava mennyit jelent majd a Ubisoftnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Chutbert 3 hónapja
    Netto ostobasag. Irtam mashol is a csata heveben egy alapskines muteot vagy smokeot esetleg rookot vagy docot is nehez megkulonboztetni egy elite skin sokkal kiugrobb. A masik, egyszeruen ne hasznaljak es kesz. Akar egyetemes megegyezeskent akar a fentebb taglalt tiltaskent bevezetve. Az ezen valo rinya nekem kicsit primadonnas
    1 0 Válasz
  • Zymoo 3 hónapja
    Az a baj, hogy a cikkből kimaradt a zárójeles rész, ami akár egy jó köztes megoldás is lehet. Tegyék a skinek kikapcsolásának opcióját a game-be, ami csak kliens oldalon hatna, szóval aki nem akar skineket látni, az nem fog, aki akar, az meg igen. Szerintem Win-Win is lehetne ez az opció.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?